Kelepir Sahibinden Lara Güzelobada 2+1, 4+1 Satılık Daireler

Kelepir Sahibinden Lara Güzelobada 2+1, 4+1 Satılık Daireler

Akdeniz » Antalya » Güzeloba
72.500₺
  • 72.500₺
    Akdeniz » Antalya » Güzeloba
Kelepir Sahibinden Lara Güzelobada 2+1, 4+1 Satılık Daireler
 
Kelepir Sahibinden Lara Güzelobada 2+1, 4+1 Satılık Daireler Kelepir Sahibinden Lara Güzelobada 2+1, 4+1 Satılık Daireler Kelepir Sahibinden Lara Güzelobada 2+1, 4+1 Satılık Daireler Kelepir Sahibinden Lara Güzelobada 2+1, 4+1 Satılık Daireler Kelepir Sahibinden Lara Güzelobada 2+1, 4+1 Satılık Daireler Kelepir Sahibinden Lara Güzelobada 2+1, 4+1 Satılık Daireler
Antalya Güzeloba'da sahibinden çok acil satılık daireler. Son sayılı 2+1 ve son bir adet 4+1 dairem kaldı. 2+1 dairelerim birinci katta ve ikinci kattadır. Birer adet klima, duşakabin, termosifon ve şofben kullanıma hazırdır, Mutfak dolapları sıfır olup, iç kapılar amerikan panel kapı, tüm zeminler laminant parkedir. Duvarlar saten alçı, saten boya, pencereler çift cam PVC ısı camdır. Her cephede dairem mevcuttur. İkinci katta 4+1 bir adet dubleks daire, iki klimalı, iki banyolu, iki mutfaklı, iki WC li olup, İki çelik kapı girişi mevcuttur. İki ayrı daire olarak kullanabilirsiniz. Acele ihtiyacımdan dolayı dubleks dairemin fiyatı 125.000 TL dir. Değerinin altında acil ihtiyacımdan dolayı satıyorum. Konut kredisine uygundur. Kredi işlemlerinde yardımcı olurum. Hava limanına araçla 10 dk, Lara plajına 1 km dir. Binamın etrafında topluulaşım araçları, alışveriş merkezleri, okullar, çocuk parkları bulunmaktadır. Yatırımlık veya hemen oturmaya müsaittir. Bu bölgede bu fiyata başka daire yok. Mesut Bey Tlf: (009)
  • #2664680
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.