Kedimiz evden kaçmış lütfen yardım Antalya/Soğuksu

Kedimiz evden kaçmış lütfen yardım Antalya/Soğuksu

Akdeniz » Antalya » Konyaaltı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Antalya » Konyaaltı
Kedimiz evden kaçmış lütfen yardım Antalya/Soğuksu
 
Kedimiz evden kaçmış lütfen yardım Antalya/Soğuksu Kedimiz evden kaçmış lütfen yardım Antalya/Soğuksu Kedimiz evden kaçmış lütfen yardım Antalya/Soğuksu Kedimiz evden kaçmış lütfen yardım Antalya/Soğuksu
Aile ziyaretine gelmiştim. Dün akşam dışarı çıktık ve geldiğimizde tekir/erkek/7 aylık olan kedim David evin altını üstüne getirdikten sonra açık olan pencereden atlayıp kaçmış. Zaten genelde hep saldırgan ve yaramaz bir kedi olduğu için çok da şaşırmadım, kısırlaştırılmamıştı ne de olsa. Ama tam anlamıyla yıkıldım, dışarı çıkıp aradım, gözüme uyku girmiyor. Ağlamaktan mahvoldum. Kendi mahallemizde kaçsa yolunu bulur gelir ama burayı bilmediği için çok endişeliyim. Lütfen burada oturan, gören olursa hemen arasın. Pek umudum yok ama yine de denemek istiyorum belki bir mucize olur da yardım eden çıkar.
  • #3679851
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.