Katlı Otopark Otomasyonu / Bilgisayar ve akıllı telefon kontrolü

Katlı Otopark Otomasyonu / Bilgisayar ve akıllı telefon kontrolü

Ege » İzmir » Bornova
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Bornova
Katlı Otopark Otomasyonu / Bilgisayar ve akıllı telefon kontrolü
 
Katlı Otopark Otomasyonu / Bilgisayar ve akıllı telefon kontrolü Katlı Otopark Otomasyonu / Bilgisayar ve akıllı telefon kontrolü Katlı Otopark Otomasyonu / Bilgisayar ve akıllı telefon kontrolü Katlı Otopark Otomasyonu / Bilgisayar ve akıllı telefon kontrolü Katlı Otopark Otomasyonu / Bilgisayar ve akıllı telefon kontrolü Katlı Otopark Otomasyonu / Bilgisayar ve akıllı telefon kontrolü
Elektrik-Elektronik mühendisliği lisans/yüksek lisan bitirme tezi. Bu yıl yaptığım lisans bitirme tezimi haziran ayında mezun olunca satmak istiyorum. Yaptığım proje tamamen kontrol/otomasyon projesi olmakla beraber , oldukça faydalı bir projedir. Proje de resimde görüldüğü gibi büyük bir maket vardır. Proje akıllı çok katlı otopark projesidir. Araç sahibi aracını girişe bırakır ve daha sonra akıllı telefonundan uygulamayı açarak aracının hangi garaja yerleşmeni istiyorsa o garajı seçer. Sistem otomatik olarak aracı alır ve seçilen garaja bırakarak tekrar yeni bir araç almaya hazır hale gelir. Bu işlem akıllı telefonu olmayanlar için bekçi kulübesinde bulunan bilgisayar üzerinden de gerçekleştirilir. Uygulamanın akıllı telefon ve bilgisayara arayüzleri fotograflar da görüldüğü gibidir. İsteyene projenin çalısır halde videosunu da yollayabilirim. Proje ile birlikte bütün kaynak kodları devre şemaları yazılımlar verilecektir.
  • #3968476
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.