Kastamonu/Taşköprü'de satılık tahta

Kastamonu/Taşköprü'de satılık tahta

Karadeniz » Kastamonu » Germeç
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Kastamonu » Germeç
Kastamonu/Taşköprü'de satılık tahta
 
Kastamonu/Taşköprü'de satılık tahta Kastamonu/Taşköprü'de satılık tahta Kastamonu/Taşköprü'de satılık tahta Kastamonu/Taşköprü'de satılık tahta Kastamonu/Taşköprü'de satılık tahta
Firmamız çalışma prensiplerimiz gereği sadece para kazanmayı amaç edinmeyen bir kuruluş olarak, yeniliklerin öncüsü olmayı ve sektöre faydalı olmayı amaç haline getirmiştir. Firmamız 2004 yılında bırakmış olduğu aktif üretim faaliyetine yeniden başlamıştır. ÜRÜNLERİMİZ -Lata Kereste -Tahta -Ambalajlık Kısa Boy Tahta -İnşaatlık Kereste Ürünlerimiz, kaliteden ödün vermeden siz değerli müşterilerimizin siparişleri doğrultusunda hazırlanmakta olup, en kısa sürede teslim edilmektedir. Ürünlerimiz hafif ve kullanışlı olması yönünden kanada kavağı kullanılarak üretilmektedir.
  • #3747292
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.