Kartal Hamam Sokakta Sahibinden Kiralik Ishani Dukkanlari

Kartal Hamam Sokakta Sahibinden Kiralik Ishani Dukkanlari

Marmara » İstanbul » Kartal
350₺
Kartal Hamam Sokakta Sahibinden Kiralik Ishani Dukkanlari
 
Kartal Hamam Sokakta Sahibinden Kiralik Ishani Dukkanlari Kartal Hamam Sokakta Sahibinden Kiralik Ishani Dukkanlari Kartal Hamam Sokakta Sahibinden Kiralik Ishani Dukkanlari Kartal Hamam Sokakta Sahibinden Kiralik Ishani Dukkanlari
-Ilcenin tam kalbinde -Kartal'in en islek ana caddesi olan Ankara Caddesi'ne (banka subelerinin bulundugu ana cadde) birinci paralelde -Hurriyet Caddesi'ne (Kartal'i Pendik'e baglayan ana cadde) cepheli -Icerisinde toplam 84 adet dukkan/buro/yazihane olan -6 katli isler durumdaki ishaninda sahibinden buro, ofis, dukkan, yazihane maksatli kullanim icin uygun cesitli dukkanlar. (depo olarak kullanmak istiyecekler lutfen aramasin!!!) -Dukkanlarin herbirisi takribi olarak 12-15 m2 buyuklugundedir. -Berber, terzi, gelinlikci, elektrikci, saatci, tamirci, terzi ve benzeri kullanimlara uygun oldugu gibi, ust katta buro olarak kullanimlara uygun daha buyuk alanli olanlari da mevcuttur. -Ankara Caddesi'nde yeralan buyuk magazalara is yapabilecek yakinlikta oldugundan oturu de giyim tadilati, kuyumcu tadilat atolyesi, turunden isler yapmak istiyen kucuk esnaf icin de uygunluktadir. -Orta capta isletmeler icin surucu, muzik kursu ya da parti temsilciligi'ne uygun alanli olanlari da mevcuttur. -Emlak komisyonculari, -Devlet dairelerine, muamele islemleri yapan kucuk burolar, sigorta acenteleri, nakliye firma burolari, muhasebe burolari, gibi isletmeler icin ishani burolari kiralik yazihanelerimiz, dukkanlarimiz, ofislerimiz de bulunmaktadir. -Pasajdaki herbir dukkan yonetime ayda 15TL aidat ucreti vermektedir. Not: Kartal'in terihi alisveris mekanlarindan Hamam Sokak, Kartal Belediyesi'nin hazirladigi bir proje ile adeta Anadolu yakasinin Cicek Pasaji konumundadir. Kebapcilarin, koftecilerin, lokantalarin, ve matbaalarin bulundugu Hamam Sokak proje kapsaminda isiklandirilmis olup motorlu arac trafigine tamamen kapatilmistir.
  • #4061361
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Müzik ve Enstrüman
  • Sanat Akademisi Ümraniye Şerifali -Ataşehir.

    Sanat Akademisi: Resim-müzik-ingilizce-bale-modern dans-üstün zekalı ve üstün ye ...

  • akordeon gitar keman ney org cello mızıka özel Dersi alma ders veren hoca tut

    Akordeon Dersi araştırma fiyatları istanbul Ders veren Hoca akordeon Dersi alma ...

  • Gitar Kursları-Gitar Öğretmeni İstanbul-Cv;MSÜ Gitar Master/YTÜ Gitar Bölümü ...

    İSTANBUL GİTAR KURSU-GİTAR DERSİ/Öğretmeni 05542325163 Öz Geçmiş; İlker Arslan M ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.