Karaçam, Sarıçam, Kızılağaç, Fıstık çamı, Toros Sediri Tohumu

Karaçam, Sarıçam, Kızılağaç, Fıstık çamı, Toros Sediri Tohumu

İç Anadolu » Ankara » Ankara
1₺
  • 1₺
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
Karaçam, Sarıçam, Kızılağaç, Fıstık çamı, Toros Sediri Tohumu
 
Karaçam, Sarıçam, Kızılağaç, Fıstık çamı, Toros Sediri Tohumu Karaçam, Sarıçam, Kızılağaç, Fıstık çamı, Toros Sediri Tohumu Karaçam, Sarıçam, Kızılağaç, Fıstık çamı, Toros Sediri Tohumu Karaçam, Sarıçam, Kızılağaç, Fıstık çamı, Toros Sediri Tohumu
Karaçam, Sarıçam, Kızılağaç, Fıstık çamı, Toros Sediri Tohumu sunuyoruz. Karaçam Tohumu 1kg 175 YTL (1kg'da 14.000 adet tohum vardır) Sarıçam Tohumu 1kg 245 YTL (1kg'da 21.000 adet tohum vardır) Kızılçam Tohumu 1kg 185 YTL (1kg'da 5.700 adet tohum vardır) Fıstık çamı Tohumu 1kg 63 YTL (1kg'da 500 adet tohum vardır) Toros Sediri Tohumu 1kg 125 YTL (1kg'da 2.850 adet tohum vardır) Diğer tohum çeşitlerimizi ve köklendirme hormonu lütfen sorunuz. Bulunamayan tohum yoktur. 8.500 Tohum çeşidiyle hizmet vermekteyiz. Aradığınız tohumu bulamadınız mı ? Lütfen bizi arayın. BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN MUSTAFA YAMAN ZİRAAT MÜHENDİSİ TEL: E-POSTA: bahcealemi@hotmail.com Not: Toplu alımlarda özel fiyat verilir.
  • #1587605
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.