Karabağlarda 1987 yamaha passol ıı emsalsiz

Karabağlarda 1987 yamaha passol ıı emsalsiz

Ege » İzmir » Karabağlar
1.500₺
  • 1.500₺
    Ege » İzmir » Karabağlar
Karabağlarda 1987 yamaha passol ıı emsalsiz
 
Karabağlarda 1987 yamaha passol ıı emsalsiz Karabağlarda 1987 yamaha passol ıı emsalsiz Karabağlarda 1987 yamaha passol ıı emsalsiz Karabağlarda 1987 yamaha passol ıı emsalsiz Karabağlarda 1987 yamaha passol ıı emsalsiz Karabağlarda 1987 yamaha passol ıı emsalsiz
1987 model orjinal Japon YAMAHA PASSOL II . Yedek parça sıkıntısı yok.Diğer Yanaha 50 CC motorların parçaları uyuyor.Motor yalnızca yatlarda, marinalarda kullanılmış olup resimlerinde de görüldüğü gibi emsalsiz temizliktedir.Çalışma sistemi ayak basma marşlı.Yarım basma ile çalışır durumdadır.Motoruna anahtar vurulmamıştır.Kullanarak eskitilemeyecek bir motordur.Alıcı ile aramızda bir sözleşme yaparak satış gerçekleştirilecektir.İlgilenen arkadaşların her türlü sorusuna yanıt verilir. Not : Bu tarz motorlar Türkiye piyasasında bulunmayan kupon motorlardır.
  • #2237546
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.