Kapadokya Avanosta Satılık Ev (OTEL ALTINYAZI YANI)

Kapadokya Avanosta Satılık Ev (OTEL ALTINYAZI YANI)

İç Anadolu » Nevşehir » Avanos
211.485₺
  • 211.485₺
    İç Anadolu » Nevşehir » Avanos
Kapadokya Avanosta Satılık Ev (OTEL ALTINYAZI YANI)
 
Kapadokya Avanosta Satılık Ev (OTEL ALTINYAZI YANI) Kapadokya Avanosta Satılık Ev (OTEL ALTINYAZI YANI) Kapadokya Avanosta Satılık Ev (OTEL ALTINYAZI YANI) Kapadokya Avanosta Satılık Ev (OTEL ALTINYAZI YANI) Kapadokya Avanosta Satılık Ev (OTEL ALTINYAZI YANI)
86 ADA 228.PARSEL (1.KAT) CUMHURİYET MAH. KAPADOKYA CAD. NO:29 AVANOS 2 KATLI KATTA TEK DAİRE 2+1 123 M2+ BODRUM Ata Gündüz İnşaat Aş Güvencesi ile Kapadokya'nın yükselen değeri Avanos'ta Nevilla Konutları Projesi ile Villa ve daireler inşa ediyor. 6 ayda anahtar teslim % 0 faiz seçeneği ile Sizlerde geç kalmadan evinizi alın... 186 bin 488 liradan başlayan metrekarelerine göre fiyat değişikliği gösteren 40 adet Avanos'un en kıymetli yerlerinde bulunan arsalarında farklı büyüklüklerde evlerimiz bulunmaktadır. %25'i Peşin, %75'i Çok Uygun Kredi İmkanlarıyla Lüks Konut Sahibi Olun... 86 ada 228 parsel CUMHURİYET MAH. KAPADOKYA CAD. NO: 29 AVANOS HAKKIMIZDA Nevilla bir Ata Gündüz İnşaat A.Ş. markasıdır. Ata Gündüz İnşaat A.Ş.'nin 41. yıllık geçmiş tecrübesini gösterdiği ve kullandığı bu projede; kişilere özel evlerin, kişiye özel projelerle, kişiye özel arsa ile ve kişi ye özel bütçe ile sadece kişisel isteklerin ön plana çıktığı yaşam alanlarının kurulumu sağlanacaktır. Yani müşterilerimize sadece temel ihtiyaçları karşılayan, ihtiyacı gideren bir konumdan ziyade ferah, kullanışlı, nesillere aktaracak değerde ve sağlamlıkta, Avanos'un geçmişteki çizgisi ile günümüz tasarım anlayışının modern ve lüks bir birleşimini sağlamayı hedeflemekteyiz. Müşterilerimiz NEVİLLA ile buluşmak istediğinde Ata Gündüz İnşaat mühendislerinin uzman mimarlarla çalışarak çeşitli büyüklüklerde ve özelliklerde çizdiği projelerden, yine daha önce konut yapımı için hazırladığımız arsalardan istediklerini seçip, uygun kredi imkânı sağlandıktan sonra müşterilerimize 6 ay içerisinde NEVİLLA rahatlığını sunacağız. NEVİLLA ile sunacağımız satış sonrası hizmet ile müşterimize NEVİLLA konutlarının hayat olduğunu anlatacağız. NEVİLLA gibi kaliteli bir yaşam alanı için kalite ve güveni prensip edinmiş kullandığı her malzeme ve sistem için TSE, CE, ISO kalite standartları ile belgelenmiş bir şirket olarak memnun müşteri edinmek prensibimizdir.
  • #3074038
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.