Kapadokya Akköy Evleri Butik Otel'de Yatılı Bayan Eleman

Kapadokya Akköy Evleri Butik Otel'de Yatılı Bayan Eleman

İç Anadolu » Nevşehir » Ürgüp
750₺
  • 750₺
    İç Anadolu » Nevşehir » Ürgüp
Kapadokya Akköy Evleri Butik Otel'de Yatılı Bayan Eleman
 
Kapadokya Akköy Evleri Butik Otel'de Yatılı Bayan Eleman Kapadokya Akköy Evleri Butik Otel'de Yatılı Bayan Eleman Kapadokya Akköy Evleri Butik Otel'de Yatılı Bayan Eleman Kapadokya Akköy Evleri Butik Otel'de Yatılı Bayan Eleman
Kapadokya'da Akköy köyünde otel ve evden olusan 10 odalı butik otelimizde surekli kalacak, temel temizlik isleri, musteri hizmetinde calisacak, yemek yapimina yardimci olacak ve genelde tesise göz kulak olacak, kahya kapasitesine sahip, 35-45 yas arasinda, gürcü, özbek, tacik, kafkas kökenli ve iyi derecede türkçe konusan, yatılı ve sürekli bayan eleman aranıyor. Tesis Ocak-Subat aylarinda kapandiginda da maasli calismaya devam edebilecektir. Tesiste musteri yogunlugu genelde haftada 3 veya 4 gundur. Elemanin guler yuzlu, insan icinde rahat edebilen, kaya oyma tesisimizde merdivenlerden ve köy ortamindan rahatsiz olmayacak tipte calismaya aliskin olmasi gerekmektedir.
  • #2718046
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.