Kandıra - Bağırganlı'da 3900 M2 Kaçırılmayacak Fırsat.

Kandıra - Bağırganlı'da 3900 M2 Kaçırılmayacak Fırsat.

Marmara » Kocaeli » Kandıra
110.000₺
  • 110.000₺
    Marmara » Kocaeli » Kandıra
Kandıra - Bağırganlı'da 3900 M2 Kaçırılmayacak Fırsat.
 
Kandıra - Bağırganlı'da 3900 M2 Kaçırılmayacak Fırsat. Kandıra - Bağırganlı'da 3900 M2 Kaçırılmayacak Fırsat. Kandıra - Bağırganlı'da 3900 M2 Kaçırılmayacak Fırsat. Kandıra - Bağırganlı'da 3900 M2 Kaçırılmayacak Fırsat. Kandıra - Bağırganlı'da 3900 M2 Kaçırılmayacak Fırsat. Kandıra - Bağırganlı'da 3900 M2 Kaçırılmayacak Fırsat.
1. Derecede turizm bölgesi ilan edilen Bağırganlının yeni yerleşim alanında el yakan fiyatlara nazaran ve yeni yerleşim alanına 1.5 km. mesafede olan tarla bölgede yatırım yapmak isteyen yatırımcı için kaçırılmayacak tam bir fırsattır. Denize yakınlığı ve kısmen deniz manzarası olan tarla ana yola 300 metre mesafede ve kadastro yoluna da cephelidir. Henüz yeni imar geçmediğinden mevcut imarı %5 tir. Harika bir yeşil alan içerisindedir. Müstakil tapuludur. Arsa - Arazi - Tarla - Değerli Mülk - Ticari Emlak Yatırımları Özel Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Tüm Zamanların En İstikrarlı Yatırım Aracı Olarak Kabul Edilen Emlak Yatırımları İçin, Sizlere Sıradışı Avantajlar Sunan En Doğru Adresi, Türkiye'nin Emlak Yatırımları Platformunu Ziyaret Edin.. www.yatirimgrup.com
  • #1593126
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.