Kamelya Pergule Sundurma Çatı Teras Balkon Çatı Fiyatları Çatıcı

Kamelya Pergule Sundurma Çatı Teras Balkon Çatı Fiyatları Çatıcı

Marmara » İstanbul » Bebek
249₺
  • 249₺
    Marmara » İstanbul » Bebek
Kamelya Pergule Sundurma Çatı Teras Balkon Çatı Fiyatları Çatıcı
 
Kamelya Pergule Sundurma Çatı Teras Balkon Çatı Fiyatları Çatıcı Kamelya Pergule Sundurma Çatı Teras Balkon Çatı Fiyatları Çatıcı Kamelya Pergule Sundurma Çatı Teras Balkon Çatı Fiyatları Çatıcı
SUNDURMA ÇATI 249 TL KAMELYA 249 TL PERGULE 249 TL TERAS KAPATMA MERKEZİ TKM : Teraslarınız ve Balkonlarınız Artık TKM ile TAM İSTEDİĞİNİZ GİBİ olacak ! - Metrakeresi 249 TL ye terasınızın , balkonunuzun üstünü modern bir çatı ile kapatabilirsiniz ! Nasıl mı ? 1- Silinmiş ve kurutulmuş ahşap çam aksam ile montaj 2-Lambiri ile Ters Tavan uygulaması 3-Membran ile sorunsuz bir su izolasyonu 4-Şıngıl ve bariyer sistemi ile muhteşem bir kaplama KAMPANYA ve TANITIM AMACIYLA 249 TL/M2 - Üstelik malzeme, nakliye, taşıma , cila , vernik hepsi içerisinde ! - İster 1 metre İster 100 metre olsun İSTANBUL GENELİ her semte GELİYORUZ ! -İddalıyız ! Daha İyisini ve Sağlamını Bu Fiyata Bulursanız BEDEVA YAPIYORUZ ! TERASINIZI , BALKONUNUZU, GARAJINIZI , OTOPARKINIZI, KAPI ÖNÜNÜ, VERANDANIZI, KAMELYANIZI, SUNDURMANIZI 249 TL ye TESLİM EDİYORUZ ! Yapmanız gereken tek şey bizi aramak ! TerasKapatmaMerkezi (TKM ) : Bayrampaşa - Avcılar-Çatalca-Florya şubelerimize bekleriz !
  • #3780360
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.