Kaliteli toptan bayan külot, boxer, şort ve tanga çeşitleri, şok fiyatlarla!

Kaliteli toptan bayan külot, boxer, şort ve tanga çeşitleri, şok fiyatlarla!

Karadeniz » Rize » Rize
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Rize » Rize
Kaliteli toptan bayan külot, boxer, şort ve tanga çeşitleri, şok fiyatlarla!
 
Kaliteli toptan bayan külot, boxer, şort ve tanga çeşitleri, şok fiyatlarla! Kaliteli toptan bayan külot, boxer, şort ve tanga çeşitleri, şok fiyatlarla! Kaliteli toptan bayan külot, boxer, şort ve tanga çeşitleri, şok fiyatlarla! Kaliteli toptan bayan külot, boxer, şort ve tanga çeşitleri, şok fiyatlarla! Kaliteli toptan bayan külot, boxer, şort ve tanga çeşitleri, şok fiyatlarla! Kaliteli toptan bayan külot, boxer, şort ve tanga çeşitleri, şok fiyatlarla!
2, 60 TL'den başlayan fiyatlarla sunduğumuz çeşit çeşit bayan külot, boxer, şort ve tanga'lar;kullananları daha da cazibeli kılacak. Markalı ve kaliteli olan ürünlerimiz, tüm gösterişiyle sahip olma arzusu uyandıracaktır. rünlerimiz tamamen orjinal ve garantilidir.Birbirinden farklı ve uygun fiyatlı modellerimiz sizlerin hizmetinize hazır bulunmaktadır.Özellikle toplu alımlar kabul edilmektedir. deme yöntemi olarak kredi kartı, havale/eft ve kapıda ödeme seçenekleri bulunmaktadır.Ürünümüzü anlaşmalı kredi kartlarıyla peşin fiyatına 12 taksitle ödeme imkanı bulunmaktadır. Not:Ürünlerimiz sizin adresinize adınıza faturalı olarak anlaşmalı kargo firmasıyla sabit ücret garantisiyle gönderilecektir.Ürünümüzle ilgilenenlerin benimle mail yoluyla iletişim kurmalarını rica ederim.Mail adresim (serdarcinoglu@hotmail.com)
  • #3429641
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.