Kahverengi toy poodle yavrularımız tuvalet eğitimlidir.

Kahverengi toy poodle yavrularımız tuvalet eğitimlidir.

Marmara » Edirne » Edirne
900₺
Kahverengi toy poodle yavrularımız tuvalet eğitimlidir.
 
Kahverengi toy poodle yavrularımız tuvalet eğitimlidir. Kahverengi toy poodle yavrularımız tuvalet eğitimlidir. Kahverengi toy poodle yavrularımız tuvalet eğitimlidir. Kahverengi toy poodle yavrularımız tuvalet eğitimlidir.
Tüy dökmeyen Sütlü Kahverengi toy poodle yavrularımız gazete üzerine tuvalet yapma eğitimi almış olup ilk karma aşı ve parazit tedavileri yapılmıştır. Taşıma kutusu ve aşı karnesi ile birlikte teslim edilecektir. Haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz Kredi Kartı ile satışımız ve taksit imkanımız yoktur. Tüm illere teslimat yapma imkanımız vardır THY uçak kargosu ile Havaalanı bulunan Tüm illere uçak kargosu ile güvenli ve hızlı bir şekilde gönderim yapma imkanımız mevcuttur web kameradan yavrularımızı görüp istediğiniz yavruyu seçme imkanınız mevcuttur. Edirne ye yakın illere elden teslimat ve teslimatta ödeme imkanı mevcuttur. Mevcut Irklarımız : Maltese terier, pincher, Amerikan Cocker, Yorkshire terier, Siyah Poodle, jack russel terrier, şivava, pug mops, shih-tzu, french buldog, alman kurdu, cavalier king Charles Web Sitemiz : www.minikkopekler.com Facebook : www.facebook.com/minikkopekler Msn-Mail : minikkopekler@msn.com Tel: 0544-855-49-12 0534-400-54-56 Sefa CANIM
  • #3363710
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • elimnizde kalmasın diye 3 aylık siyah tüy dökmeyen poodle yavrularımız

    Tüy dökmeyen siyah toy poodle yavrularımız 3 aylık olup satılıp elimizde kalması ...

  • Tea Cup Maltese terrier yavrularımız

    Tea Cup Maltese terrier yavrularımız gazete üzerine tuvalet yapma eğitimi almış ...

  • alanyada sahibinden satılık dişi pointer

    pointer kara kafa 14aylıktır satma sebebim bakım zorlundandır av durumu iyidir k ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.