Kağıthanede devren gıda imalathanesi

Kağıthanede devren gıda imalathanesi

Marmara » İstanbul » Kağıthane
250.000₺
  • 250.000₺
    Marmara » İstanbul » Kağıthane
Kağıthanede devren gıda imalathanesi
 
Kağıthanede devren gıda imalathanesi Kağıthanede devren gıda imalathanesi Kağıthanede devren gıda imalathanesi Kağıthanede devren gıda imalathanesi Kağıthanede devren gıda imalathanesi Kağıthanede devren gıda imalathanesi
Tarım ve Köyişleri Bakanlığından onaylı Meze Çeşitleri(32)adet, Etli Çiğköfte, Etsiz Çiğköfte, Tatlı Çeşitleri(6) adet ruhsatımız bulunmaktadır. Vakkum Makinesi, Paketleme Mak, Metal Dedektörü, Bilgisayar ve Gerekli ekipman mevcuttur.Nakliyat için geniş park Yeri Mevcuttur.Mekan yolla birdir.Toplamda 32 m kare 2 adet soğuk hava deposu mevcut. (Bilinen Ünlü Hipermarketlerle Çalışmaktayız) İşletmenin iş hacmi 25, 000 ila 30, 000 TL civarındadır ve önü açıktır.İş değişikliği sebebi ile satıyoruz. Fotolar sınırlı oldugu için koyamadıklarım var detaylı bilgiyi ilgilenenlere veririm. Cep:
  • #2502225
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.