Kafesiyle Herşeyiyle Eş Sultan Papağanları ŞOK FİYAT

Kafesiyle Herşeyiyle Eş Sultan Papağanları ŞOK FİYAT

Marmara » İstanbul » Kadıköy
200₺
  • 200₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
Kafesiyle Herşeyiyle Eş Sultan Papağanları ŞOK FİYAT
 
Kafesiyle Herşeyiyle Eş Sultan Papağanları ŞOK FİYAT Kafesiyle Herşeyiyle Eş Sultan Papağanları ŞOK FİYAT Kafesiyle Herşeyiyle Eş Sultan Papağanları ŞOK FİYAT Kafesiyle Herşeyiyle Eş Sultan Papağanları ŞOK FİYAT
Lutino türünden Erkek 1 yaşında, (kırmızı gözlü) Dişi 1.5 yaşında, Sultan papağanları kafesleri kafes içi yemlikler ve aksesurları ve çeşitli yemleri ve ilaçları ile topyekün satılıktır. Ben fazla vakit ayıramıyorum. Alan arkadaşın onlara çok iyi bakmasını dilerim. İsterseniz gelip görebilirsiniz.. Kadıköy koşuyolundayım. Kuşlar sağlıklı ve iyi bakılmış papağanlardır. Dişiyi yeni aldım ve hemen birbirini eş tuttular.Kafesine yuva asarak hemen yavrulara sahip olabilirsiniz. kafesle beraber juetpetmarketten aldığım 3 tane kafes içi tünek 2 tane kanarya suluğu 1 tane Karlie Vogelspielsplass Metal Salıncak 24 cm Aviastım 20 cc Avidiare 20 cc Avi- Vit 50 gr Karlie Mineralli Mürekkep Balığı Gaga Taşı 12 cm Karlie Sitzstange - Perch Ahşap Tünek 24 cm Karlie Ağaç Merdiven 39 cm 4 ana yem kabı Karlie Metal Oyun Çanı 5 cm Vitakraft Mineralli Papağan Kumu 2, 5 Kg p'i duruyor. Imac Gea Izgaralı Yem Kabı Imac Lori Yem Kabı Imac Stella Suluk Vitakraft Papağan ve Pareket İçin Komple Yem 1 kg ''ı duruyor. Witte Molen Enerji Bloğu Trixie Yuva kılı 2 Parça Avispray 150 CC ve daha neler neler.. yılbaşına kadar gitmiş olur bilginize.
  • #89632
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.