KURŞUNLU ÖNLÜK, KURŞUN BOYUNLUK, GONAD KORUYUCU

KURŞUNLU ÖNLÜK, KURŞUN BOYUNLUK, GONAD KORUYUCU

Marmara » İstanbul » Ümraniye
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
KURŞUNLU ÖNLÜK, KURŞUN BOYUNLUK, GONAD KORUYUCU
 
KURŞUNLU ÖNLÜK, KURŞUN BOYUNLUK, GONAD KORUYUCU KURŞUNLU ÖNLÜK, KURŞUN BOYUNLUK, GONAD KORUYUCU KURŞUNLU ÖNLÜK, KURŞUN BOYUNLUK, GONAD KORUYUCU KURŞUNLU ÖNLÜK, KURŞUN BOYUNLUK, GONAD KORUYUCU KURŞUNLU ÖNLÜK, KURŞUN BOYUNLUK, GONAD KORUYUCU KURŞUNLU ÖNLÜK, KURŞUN BOYUNLUK, GONAD KORUYUCU
Radyasyon koruyucu kurşunlu önlükler, kurşunsuz önlükler, troid koruyucu kurşun boyunluklar, kurşun gonad koruyucular, kurşun eldivenler, kurşun gözlükler, Hasta koruyucu örtüler, anjiyo masası örtüleri, kurşun perdeler, kurşun kapılar, kurşun paravanlar, yenidoğan gonad koruyucuları, diş hekimi önlükleri için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. OLEY TIBBİ ÜRÜNLER VE MEDİKAL MALZEMELER SAN. TİC. LTD. ŞTİ MARKA: İXXİR X-RAY PROTECTION RADIATION APRONS TEL: FAX: MAİL: tugba@oleytibbiurunler.com WEB: www.kursungozluk.com Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir. Kalite Test Raporları mevcut olup ISO ve CE Belgesi mevcuttur.
  • #3565321
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.