KRALIK OTOBÜS D 2 BELGELİ ŞEHİR İÇİ TUR OTOBÜSÜ ehirii

KRALIK OTOBÜS D 2 BELGELİ ŞEHİR İÇİ TUR OTOBÜSÜ ehirii

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
KRALIK OTOBÜS D 2 BELGELİ ŞEHİR İÇİ TUR OTOBÜSÜ
 
KRALIK OTOBÜS D 2 BELGELİ ŞEHİR İÇİ TUR OTOBÜSÜ KRALIK OTOBÜS D 2 BELGELİ ŞEHİR İÇİ TUR OTOBÜSÜ KRALIK OTOBÜS D 2 BELGELİ ŞEHİR İÇİ TUR OTOBÜSÜ
KRALIK OTOBÜS D 2 BELGELİ ŞEHİR İÇİ TUR OTOBÜSÜ KRALIK OTOBÜS HAVAALANI GEZİ ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS D 1 BELGELİ TV Lİ ŞEHİR İÇİ TUR OTOBÜSÜ dügün , gezi, nişan , dernek gezisi , cenaze işleri , uzunyol otobüsü , okul gezisi , toplu tur gezisi tarihi mekan gezisi Kiralık otobüse ihtiyacınız olduğunda aktur Yanınızda. aktur güvencesiyle hizmette sorun yaşamadan Yurtdışı - yurtiçi - şehirlerarası - şehir içi geziler - turlar - havaalanı Transfer - personel taşımacılığı - öğrenci taşımacılığı konularında yada düzenleyeceğiniz tüm organizasyonlarınızda.. İster Bir Kişi İster Bin Kişi Hizmette sınır Yok Anlayışı ile her türlü donanıma sahip özel sigortalı klimalı ve tv li bakımlı otobüslerimizle hizmetinizdeyiz. Tecrübemizi sizlerle paylaşarak; Hizmetlerimizde kullandığımız otobüs ve minibüsler şirketimize ait bulunmakta, kiralanan araçlarda ise yüksek standart sağlanmaktadır. Kendi Otobüslerimiz Midibüslerimiz Minibüslerimiz VİP Minibüsler Kiralık Otobüslerin periyodik bakımları güvenilir tesislerde yapılmakta, mevsim koşullarına uygun tertibat derhal alınmaktadır. Personelimize sürekli meslek içi eğitim verilerek insani ilişkilerde maksimum düzeyde başarı sağlanmaya çalışılmaktadır.
  • #3278758
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.