KÖSELE TAŞI İLE OTOMATİK SULU BİLEME MAKİNESİ

KÖSELE TAŞI İLE OTOMATİK SULU BİLEME MAKİNESİ

Karadeniz » Zonguldak » Zonguldak
3.750₺
  • 3.750₺
    Karadeniz » Zonguldak » Zonguldak
KÖSELE TAŞI İLE OTOMATİK SULU BİLEME MAKİNESİ
 
KÖSELE TAŞI İLE OTOMATİK SULU BİLEME MAKİNESİ KÖSELE TAŞI İLE OTOMATİK SULU BİLEME MAKİNESİ KÖSELE TAŞI İLE OTOMATİK SULU BİLEME MAKİNESİ KÖSELE TAŞI İLE OTOMATİK SULU BİLEME MAKİNESİ KÖSELE TAŞI İLE OTOMATİK SULU BİLEME MAKİNESİ KÖSELE TAŞI İLE OTOMATİK SULU BİLEME MAKİNESİ
HAKİKİ KÖSELE TAŞI İLE OTOMATİK SULU BİLEME!! HER ÇEŞİT KESİCİ ALETİ BİLEME YETENEĞİNE SAHİP MAKİNEM 0 DAN TOPLAMA OLUP İSTEYENE YEDEK KÖSELE TAŞLARI İLE + FİYAT DAHİLİNDE VERİLECEKTİR.SEYYARDIR İSTENİLEN HER YERE GÖTÜRÜLEBİLİR İSTEYEN ELEKTRİK İSTEYEN JENARATÖRLE ÇALISTIRABİLİR ..FOTOĞRAFLARI HER ŞEYİ ANLATIYOR FAZLA AÇIKLAMA YAPMAMA GEREK YOK AZ DA OLSA PAZARLIK FİYATI VARDIR KULLANICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN!!
  • #4165087
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.