KÖMÜRDEN VE DOĞALGAZ DAN % 60 DAHA TASARRUFLU PRİNA PELLET TONU 250 TL, AHŞA

KÖMÜRDEN VE DOĞALGAZ DAN % 60 DAHA TASARRUFLU PRİNA PELLET TONU 250 TL, AHŞA

Ege » İzmir » İzmir
250₺
  • 250₺
    Ege » İzmir » İzmir
KÖMÜRDEN VE DOĞALGAZ DAN % 60 DAHA TASARRUFLU PRİNA PELLET TONU 250 TL, AHŞA
 
KÖMÜRDEN VE DOĞALGAZ DAN % 60 DAHA TASARRUFLU PRİNA PELLET TONU 250 TL, AHŞA KÖMÜRDEN VE DOĞALGAZ DAN % 60 DAHA TASARRUFLU PRİNA PELLET TONU 250 TL, AHŞA KÖMÜRDEN VE DOĞALGAZ DAN % 60 DAHA TASARRUFLU PRİNA PELLET TONU 250 TL, AHŞA KÖMÜRDEN VE DOĞALGAZ DAN % 60 DAHA TASARRUFLU PRİNA PELLET TONU 250 TL, AHŞA KÖMÜRDEN VE DOĞALGAZ DAN % 60 DAHA TASARRUFLU PRİNA PELLET TONU 250 TL, AHŞA KÖMÜRDEN VE DOĞALGAZ DAN % 60 DAHA TASARRUFLU PRİNA PELLET TONU 250 TL, AHŞA
KÖMÜRDEN VE DOĞALGAZ DAN % 60 DAHA TASARRUFLU PRİNA PELLET TONU 250 TL, AHŞAP(ÇAM)PELET TONU 350 TL lütfen daha geniş bilgi için ---- http://komurden-ucuz-yakt.blogspot.com.t r/---veya----http://prinapelet-ucuzyakt. blogspot.com.tr/ NEDEN PRİNA PELLET ? 4300 CL, , %9 NEM ORAN, , , %2 KÜL ORANI , , , , (YANİ %98 YANIYOR) YENİLENEBİLİR ENERJİ OLDUĞUNDAN DOLAYI ÇEVRE DOSTU, , , , Organik yakıt olduğundan zehirli gaz çıkarmaz KATI YAKIT OCAĞI OLAN BÜTÜN KURUTMA , ISITMA VE BUHAR OCAKLARI OLAN FABRİKALAR.. MERKEZİ ISITMA SİSTEMİ OLAN SİTELER, APARTMANLAR MERKEZİ ISITMA SİSTEMİ DERSHANELER , OKULLAR, YURTLAR TAVUK ÇİFTLİKLERİ YEM FABRİKALARI OTELLER FIRINLAR HEMEN ARAYIN NUMUNE GÖNDERELİM. MUHAMMET ÖZKAN SAVRANOĞLU AŞ.İZMİR İRT. (fiyatlara kdv ve nakliye hariçtir ) Siparişler kamyon bazındadır.
  • #3712711
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.