KOCAMAN KAFALI ROTVAYDIR YAVRULAR "KANKA KÖPEK TEN

KOCAMAN KAFALI ROTVAYDIR YAVRULAR "KANKA KÖPEK TEN

Marmara » Bursa » Osmangazi
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Osmangazi
KOCAMAN KAFALI ROTVAYDIR YAVRULAR
 
KOCAMAN KAFALI ROTVAYDIR YAVRULAR KOCAMAN KAFALI ROTVAYDIR YAVRULAR KOCAMAN KAFALI ROTVAYDIR YAVRULAR KOCAMAN KAFALI ROTVAYDIR YAVRULAR KOCAMAN KAFALI ROTVAYDIR YAVRULAR KOCAMAN KAFALI ROTVAYDIR YAVRULAR
Kanka köpek üretim ve eğitim çiftliği olarak siz değerli hayvan Sevrler için uzun yıllardır edindiğimiz tecrübelerle sağlıklı yavru üretimi ve eğitimi hizmeti vermekteyiz sizde ucuz fiyatlı yavru fiyatlarına aldanmayın ve sizi aşağıda sunduğumuz yavrularımızın farkını göz önünde bulundurun bizim işimiz köpek üretimi ve eğitimidir biz bu konuda iddalıyız ve farkımız tecrübemizle onaylıdır. Tuvalet eğitimleri vardır. %100 ırk ve sağlık garantisi. Her şehire aynı gün gönderim. Adımıza onaylı sağlık karnesi Satış sonrası eğitim destek hizmeti. İşte bu farkları sizde yaşamak istiyorsanız bizimle iletişime geçin Bilgi ve fiyat için İrtibat: Tevfik GÜLCEMAL(köpek eğitim uzmanı): Fevzi VARIŞ(vet. Tek.):
  • #3255449
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.