KOCAELİDEN EŞİ BENZERİ OLMAYAN HUSKY MALAMUTE OĞLUMUZU VERİYORUZ

KOCAELİDEN EŞİ BENZERİ OLMAYAN HUSKY MALAMUTE OĞLUMUZU VERİYORUZ

Marmara » Kocaeli » Körfez
750₺
KOCAELİDEN EŞİ BENZERİ OLMAYAN HUSKY MALAMUTE OĞLUMUZU VERİYORUZ
 
KOCAELİDEN EŞİ BENZERİ OLMAYAN HUSKY MALAMUTE OĞLUMUZU VERİYORUZ KOCAELİDEN EŞİ BENZERİ OLMAYAN HUSKY MALAMUTE OĞLUMUZU VERİYORUZ KOCAELİDEN EŞİ BENZERİ OLMAYAN HUSKY MALAMUTE OĞLUMUZU VERİYORUZ KOCAELİDEN EŞİ BENZERİ OLMAYAN HUSKY MALAMUTE OĞLUMUZU VERİYORUZ KOCAELİDEN EŞİ BENZERİ OLMAYAN HUSKY MALAMUTE OĞLUMUZU VERİYORUZ KOCAELİDEN EŞİ BENZERİ OLMAYAN HUSKY MALAMUTE OĞLUMUZU VERİYORUZ
PETSHOPLARDA DAHİ BULAMAYCAGINIZ ÜRETİM ÇİTLİKLERİNDE BİLE OLMAYAN HARİKA HUSKY MALAMUTE CİNSİ OGLUMUZU İŞ VARDİYA SAATLERİ NEDENİYLE İLGİLENEMEDİĞİMİZDEN DOLAYI VERİYORUZ..BU CİNSİİN EĞİTİMİ ZOR OLMASINA KARŞIN TEMEL EĞİTİMLERİ VS EĞİTİMİ TAMDIR SÖZ DİNLER..8, 5 AYLIKTIR VE AYINA GÖRE ÇOK İYİ BESLENDİĞİNDEN VE BAKIMINDAN DOHİÇ LAYI BİR HUSKY VEYA SİBİRYA İLE KARŞILAŞTIRILMAYACAK KADAR İRİDİR .ÖZELLİKLE PATİLERİ ÇOK KALIN VE YERİ TUTACAK ŞEKİLDE KOŞMASINI KOLAYLAŞTIRIR.BU BAKIMI DEVAM ETTİREBİLECEK BİRİNİ ARIYORUZ.BU CİNSE İLGİSİ OLANLAR YAVRUYKEN ZAHMETİNİ VE MASRAFINI BİLİR TAM İDEAL YAŞINDADIR..BÖLGESİNİ BENİMSER VE ÇOK İYİ KORUR YAVRU ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARDA MÜKEMMEL2 VYA 3 AYA KADAR DAMIZLIK OLARAK OLARAK KULLANABİLR MASKESİ SAĞLAM YAVRULAR VE İRİ YAVRULAR GARANTİDİR..SIRADAN BİR HUSKY DEĞİLDİR GEREKSİZ KİŞİLER ARAMASIN..YANINDA 2 ADET GEZDİRME TASMASI VE KARNESİ İLE VERİLECEKTİR..DAHA İYİSİ VARSA GETİRİNDE GÖRELİM KÖPEĞİMİZ SAFKANDIR .AŞI MAMA VS ÜCRET TALEP EDİLMEYECEKTİR ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRİLECEKTİR.. MALAMUT kutup kopegidir ve kutup kurdundan turetilmistir. irk, ismini kar kopekleri yetistiren mahlemuts adindaki bir alaska kabilesinden almistir.saglam govdeli, agir bir kopektir. basi buyuk, gorunusu magrurdur. dik kulaklidir. kucuk ve badem seklinde. kurt gozlerine benzese de yumusak bakan gozleri vardir. tuyleri kalindir ve kisa, yumusaktir. renkleri acik gri ile siyahin tonlarini tasiyabilir. bacaklar ve burun hemen her zaman beyazdir. kuyrugu uzun tuylu ve sirtina dogru kivriktir. 58 - 64 cm, 34 - 38 kg. genelde gorunen olculerdir.sadik, zeki, tatli, sahibine karsi cok duyguludur, dusmanlarina saldirgan bir savascidir. dikkatli davranilmasi ve egitilmesi gerekir. havlamayan, temiz ve kokusuz bir kopektir.bir kizak kopegidir.kutuplarda yapilan pek cok kesif gezisine katilmistir. saglam, yon duygusuna sahip, mukemmel koku alma yetenegi olan kopeklerdir. jack london ve rudyard kipling'in oykulerinde unutulmaz blr kahraman olarak yer almistir. aile kopegidir. uygar ve iyi huyludur.
  • #3069046
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • acil satılık finnish spitz yavrular

    İnanılmaz tatlı 5 yavrunumu mutlaka görmelisiniz.Irkının en güzellerinden safkan ...

  • Satılık pirana ve köpekbalıgı (pegasus)

    Satılık pirana ve köpek balıgı fiyat ta görüsülür isteyenler 0534-255-50-58 lütf ...

  • ankarada satılık malta terrier yavrusu

    üç aylık dişi safkan malta terier yavrusu parazit ve ilk aşıları yapılı ben aldı ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.