KOCA KAFA ROTWEİLLER YAVRULARI

KOCA KAFA ROTWEİLLER YAVRULARI

İç Anadolu » Eskişehir » Mihalgazi
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Eskişehir » Mihalgazi
1/6
KOCA KAFA ROTWEİLLER YAVRULARI
 
KOCA KAFA ROTWEİLLER YAVRULARI KOCA KAFA ROTWEİLLER YAVRULARI KOCA KAFA ROTWEİLLER YAVRULARI KOCA KAFA ROTWEİLLER YAVRULARI KOCA KAFA ROTWEİLLER YAVRULARI KOCA KAFA ROTWEİLLER YAVRULARI
KALİTE TESADÜF DEĞİLDİR EMEK İSTER . BEN ROTWEİLLERİMİ ALIRKEN ÇOK ARAŞTIRDIM ÇOK BEKLEDİM VE PİYASADA Kİ FİYATLARDAN BİRAZ DAHA FAZLA PARA VEREREK ALDIM ERKEĞİ MACARİSTANDAN ÖZEL GETİRTTİM . VE KALİTELİ ROTWEİLLERDE Kİ ZEVKİ HİÇ BİR ŞEYDEN ALAMADIM . ÇÜNKİ GERÇEK BİR ROTWEİLLERİNİZ VARSA FARKLI OLDUĞUNUZU HİSSEDERSİNİZ . ESTETİKLİĞİ İLE , GÖRSELLİĞİ İLE KARAKTERİ İLE DURUŞU İLE TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKER. VE TÜM GÖZLER SİZLERDE OLUR . STANDART DIŞI , CILIZ , KARAKTERSİZ, İLERİDE HEM SİZİ HEM DE KÖPEĞİNİZİN PİSKOLOJISİNİN BOZULMASINI İSTEMİYORSANIZ. İYİ DÜŞÜNÜN BİR KERE ROTWEİLLER ALIN TAM ROTWEİLLLER ALIN . ARAYIN KONUŞALIM . KALİTE TESADÜF DEĞİLDİR EMEK İSTER .
  • #3158958
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.