KIRMIZI KUYRUK JAKO PAPAĞAN YAVRULARIMIZ

KIRMIZI KUYRUK JAKO PAPAĞAN YAVRULARIMIZ

Marmara » Bursa » Osmangazi
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Osmangazi
KIRMIZI KUYRUK JAKO PAPAĞAN YAVRULARIMIZ
 
KIRMIZI KUYRUK JAKO PAPAĞAN YAVRULARIMIZ KIRMIZI KUYRUK JAKO PAPAĞAN YAVRULARIMIZ KIRMIZI KUYRUK JAKO PAPAĞAN YAVRULARIMIZ KIRMIZI KUYRUK JAKO PAPAĞAN YAVRULARIMIZ KIRMIZI KUYRUK JAKO PAPAĞAN YAVRULARIMIZ KIRMIZI KUYRUK JAKO PAPAĞAN YAVRULARIMIZ
KIRMIZI KUYRUK JAKO PAPAĞAN YAVRULARIMIZ Papağanların en zekisi gri Afrika papağanlarıdır. Konuşma yetenekleri bu papağan türünü en fazla tercih edilen evcil hayvan yapmaktadır. İnsanları seven ve yakın davranan bu hayvanların Kamerun 'dan ya da Kongo 'dan geldikleri düşünülmektedir.Afrika grileri gösterilen ilgi ve sevgiye karşılık veren hayvanlardır. Gösterilen ilgiye karşılık tüm meziyetlerini gösteren hayvanlardır. Zeki oldukları için insanlar gibi konuşabilmektedirler. Ortalama ömrü 60 yıla yaklaşan Jako papağanı bakımı büyük bir sorumluluk istemektedir. Eğer papağanınıza gereken değeri verirseniz yalnız zamanlarınızda dostunuz olarak yalnızlığınızı paylaşacaktır. Zeki olması ve konuşabilmesi size arkadaşlık yapmasına olanak sağlar. Afrika gri papağanlarının temel bakımı için temizliğine dikkat etmek gerekmektedir.Kuşların kanat ayarının ve tırnak kesiminin uzman bir kişi ile birlikte yapılması gerekmektedir. Papağanlar insanların beslenme sistemine uyarlar. Genelde insanlar ne yiyorsa Jako papağanlar da yemektedir. Dengeli beslenmesi için tüm besin gruplarından verilmesi gerekmektedir. Jako papağanı bakımı biraz zahmetlidir ancak karşılığında sevimli bir dostunuz olmaktadır.Kuşlar doğal yaşamlarında banyo yaparak temizlenen hayvanlardır.Tünek kafes ve yemliklerini sıcak su ile yıkayarak hijyenik bir ortam sağlamalısınız. Aksi takdirde kafesi saran parazitler hayvanın devamlı kaşınmasına sebep olacaktır. Suluğunu günde iki kez temizleyerek temiz su içmesini sağlayınız. İhtiyaç duydukları mineralleri alabilmesi için kumluk bulundurmalısınız.Papağan kafesleri, papağanların mutlu yaşamalarında en önemli noktaların başında gelmektedir. Özellikle büyük papağanlar için sorun olan papağan kafesleri, ölçüleri bakımından papağanın boyutuyla orantılı olmalı ve küçük dostumuzu yuvasında gerek hareket, gerekse psikolojik olarak sıkıntıya sokmamalıdır. Nasıl ki insanoğlu dar ve küçük odalarda bunalırsa küçük dostlarımız için de aynı durum geçerlidir. Bursa olgun pet shopta 12 senedir jako papağan satışı yapmaktayız aynı zamanda yurdun heryerine sipariş verildiğinde teslimat sağlanmaktadır. Düşünürseniz her konuda yardımcı oluruz.İletişim için aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz. TEL:
  • #3575549
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.