KİRA ÖDER GİBİ TAKSİT ÖDE

KİRA ÖDER GİBİ TAKSİT ÖDE

Marmara » Tekirdağ » Tekirdağ
110.000₺
  • 110.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Tekirdağ
KİRA ÖDER GİBİ TAKSİT ÖDE
 
KİRA ÖDER GİBİ TAKSİT ÖDE KİRA ÖDER GİBİ TAKSİT ÖDE KİRA ÖDER GİBİ TAKSİT ÖDE KİRA ÖDER GİBİ TAKSİT ÖDE KİRA ÖDER GİBİ TAKSİT ÖDE KİRA ÖDER GİBİ TAKSİT ÖDE
"Kira öder gibi ev sahibi olmak istiyorum" diyenler. Gündoğdu Turgut Mah.SAMANYOLU SOKAK daki PROJEMİZİ Gösterdiğiniz. Yoğun İlginizden Dolayı TEŞEKKÜR Ederiz. YENİ PROJEMİZİN TANITIM ve SATIŞI BAŞLAMIŞTIR. Arsa Lokasyon Adresi:Gündoğdu Turgut Mah.İsmail Yazıcı cad.Hüseyinbey sok.Benoğlu Camii Yanı TEKİRDAĞ KİREMİTÇİLER İNŞAAT Güvencesi ile TEKİRDAĞ MERKEZDE projeden 2017 , de Teslim % 30 PEŞİN 120 AY VADE BANKA KREDİSİZ, KEFİLSİZ % 1 KDV AVANTAJI 4 FARKLI DAİRE SEÇENEKLERİ İLE AYDA 500 tl TAKSİTLE ===========ŞEHRİN MERKEZİNDE=========== KİRA ÖDER GİBİ TAKSİT ÖDE MERKEZ OFİS:Mimarsinan mah.Nazım Kilimci sok.No:4/A SİLİVRİ-İSTANBUL SATIŞ OFİSİ:Gündoğdu Turgut Mah.İsmail Yazıcı Cad. (Gökhan Market Karşısı ) TEKİRDAĞ DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN İNTERNET SİTEMİZE BAŞVURABİLİR YADA BİZİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.
  • #4168040
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.