KİLİTBAHİR AKVARYUM EV PANSİYONU

KİLİTBAHİR AKVARYUM EV PANSİYONU

Marmara » Çanakkale » Kilitbahir
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Çanakkale » Kilitbahir
KİLİTBAHİR AKVARYUM EV PANSİYONU
 
KİLİTBAHİR AKVARYUM EV PANSİYONU KİLİTBAHİR AKVARYUM EV PANSİYONU KİLİTBAHİR AKVARYUM EV PANSİYONU KİLİTBAHİR AKVARYUM EV PANSİYONU KİLİTBAHİR AKVARYUM EV PANSİYONU KİLİTBAHİR AKVARYUM EV PANSİYONU
Pansiyonumuz Çanakkalenin Eceabat ilçesine bağlı Kilitbahir Köyü'nde bulunmaktadır.Köye Asya yakasından karayoluyla Çanakkale il merkezine, oradan feribotla 10 dk sürede ulaşılmaktadır.Ayrıca Avrupa yakasından gelecekler için karayoluyla Gelibolu, Eceabat, Kilitbahir güzergahı takip edilerek de varılmaktadır.(Eceabat-Kilitbahir arası 4 km) Pansiyonumuzda kendinizi evinizde gibi hissedebilir, Çanakkale Boğazı'nın eşşiz manzarasını seyredebilirsiniz. Üstelik tarih, deniz, doğa, manzara... hepsi birarada. Gün içerisinde köyümüzdeki Kilitbahir Kalesi, Namazgah Tabyası ve Seyit Onbaşı Anıtından başlayarak tüm Gelibolu Yarımadası Şehitliğini gezebilirsiniz. Pansiyonumuz 3+1, salonda oturma grubu ve Tv, banyoda 24 saat sıcak su, mutfakta dilerseniz yemek yapabileceğiniz düzen mevcuttur. Ayrıca son derece geniş olan balkonumuzdan Çanakkaleyi ve muhteşem boğaz manzarasını izleyebilirsiniz.
  • #3017903
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.