KEPÇE - OYUNCAK KAPMA MAKİNALARI

KEPÇE - OYUNCAK KAPMA MAKİNALARI

Marmara » İstanbul » Üsküdar
1.800₺
  • 1.800₺
    Marmara » İstanbul » Üsküdar
KEPÇE - OYUNCAK KAPMA MAKİNALARI
 
KEPÇE - OYUNCAK KAPMA MAKİNALARI KEPÇE - OYUNCAK KAPMA MAKİNALARI KEPÇE - OYUNCAK KAPMA MAKİNALARI KEPÇE - OYUNCAK KAPMA MAKİNALARI KEPÇE - OYUNCAK KAPMA MAKİNALARI KEPÇE - OYUNCAK KAPMA MAKİNALARI
WEB : www.objeoyun.com ADRESİNDEN ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZE ULAŞABİLİRSİNİZ MAİL obje_elek1@msn.com TEL KİRALIK SATILIK OTOMATLI ÜRÜNLER- -OYUNCAK KAPMA MAKINALARI (KEPÇE), LANGIRT - MÜZİK KUTULARI-KIIDIE RIDES - TÜM YURDA ANLAŞMALI KARGO ŞİRKETLERİMİZ İLE TESLİMAT - YEDEK PARÇA TEMİNİ - KULLANIM KOLAYLIĞI - 1 YIL GARANTİ- FİYAT-TESLİMAT-ÖDEME VE ÜRÜN OBSİYONLARIMIZ İLE İLGİLİ BİZE ULAŞIN . SİZE EN UYGUN ÇÖZÜMÜ YARATALIM... Makinelerimiz değişik modelleri ile her çeşit zevke hitap etmektedir. Her türlü teknik destek garanti süresince ücretsiz olup, garanti süresi 1 yıldır. Makinalarımız bulundukları mekana göre ses ve ebat olarak ayarlanabilir. Jeton veya madeni para kullanıcı tarafından ayarlanabilir . Bonus ve tahsilat bilgisi özelliklidir. Her ürünümüz kendine has melodisi ile gürültü yapmadan, çalışanları ve müşterileri rahatsız etmeden çalışır. Makinelerimiz iklim şartlarına dayanıklıdır. Tüm oyuncaklarımız çalışırken mükemmel emniyet standartlarına sahiptir. Hediye ürünlerimiz CE belgelidir.
  • #1710137
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.