KDZ EREĞLİ MERKEZDE SATILIK VEYA KİRALIK 5 KATLI KELEPİR BİNA

KDZ EREĞLİ MERKEZDE SATILIK VEYA KİRALIK 5 KATLI KELEPİR BİNA

Karadeniz » Zonguldak » Karadeniz Ereğli
3.000.000₺
  • 3.000.000₺
    Karadeniz » Zonguldak » Karadeniz Ereğli
KDZ EREĞLİ MERKEZDE SATILIK VEYA KİRALIK 5 KATLI KELEPİR BİNA
 
KDZ EREĞLİ MERKEZDE SATILIK VEYA KİRALIK 5 KATLI KELEPİR BİNA KDZ EREĞLİ MERKEZDE SATILIK VEYA KİRALIK 5 KATLI KELEPİR BİNA KDZ EREĞLİ MERKEZDE SATILIK VEYA KİRALIK 5 KATLI KELEPİR BİNA KDZ EREĞLİ MERKEZDE SATILIK VEYA KİRALIK 5 KATLI KELEPİR BİNA KDZ EREĞLİ MERKEZDE SATILIK VEYA KİRALIK 5 KATLI KELEPİR BİNA KDZ EREĞLİ MERKEZDE SATILIK VEYA KİRALIK 5 KATLI KELEPİR BİNA
kdz ereğli çarşı merkezde, en işlek bölgede yer alan binamız komple veya kat kat satılıktır. KAT FİYATI 300.000- TL KOMPLE BİNA DEĞERİ YÜZYÜZE KONUŞULUR. çarşının tam ortasında yol üzeri 75 m2 den oluşan 2 dükkan ve alt katında aynı genişlikte depo , ayrıca her kat 70 m2 taban oturtmalı olarak 4 kat bulunmaktadır. ister ev ister ofis, dükkan olarak kullanabileceğiniz katların içleri komple sıfırlanmış olup laminant parke , pvc ve yalıtımlı camlar, banyolar yenilenmiştir.Her kat 2+1 banyo mutfaktan oluşmaktadır. en üst kat dubleks ve 17 m2 deniz gören terasa sahiptir. binanın merkezi lokasyonda olması, semt pazarı bankalar otogar ve sahile yürüme mesafesinde olması ve 3 caddeye de cephesinin olması nedeni ile konumu açısından çok değerlidir. KURUMSALA KİRALIKTA DÜŞÜNÜLEBİLİR..15/20.000 arası kira getirisi vardır. pazarlık sünnettir..
  • #4150120
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.