KARTEPE CASABA RESİDENCE SATILIK DAİRE

KARTEPE CASABA RESİDENCE SATILIK DAİRE

Marmara » Kocaeli » Köseköy
145.000₺
  • 145.000₺
    Marmara » Kocaeli » Köseköy
KARTEPE CASABA RESİDENCE SATILIK DAİRE
 
KARTEPE CASABA RESİDENCE SATILIK DAİRE KARTEPE CASABA RESİDENCE SATILIK DAİRE KARTEPE CASABA RESİDENCE SATILIK DAİRE KARTEPE CASABA RESİDENCE SATILIK DAİRE KARTEPE CASABA RESİDENCE SATILIK DAİRE KARTEPE CASABA RESİDENCE SATILIK DAİRE
Proje son dönemde oldukça hızlı gelişen Kartepe bölgesinde yer almakta olup bulunduğu konum itibariyle çeşitli özellik ve imkanlar sağlamaktadır. İzmit merkeze sadece 6 km mesafede olup ister kendi aracınız isterseniz de 216 no.lu Köseköy toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşabileceğiniz bir konumda yer almaktadır. Hemen yanı başında sayılabilecek Metro Alışveriş, Baumax alışveriş merkezi, Özdilek alışveriş merkezi, İzmit Outlet Alışveriş Merkezi, Kartepe kayak merkezi, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, İzmit Otogarı na oldukça kısa mesafede olup daha birçok sosyal aktivite imkanlarına ve ulaşım kolaylığına sahip bir lokasyonda yer almaktadır .1 adet büyük bir gölet, gölet başında restaurant, yüzme havuzu, havuz başı 2. bir cafe-restaurant, mini market, ev temizlik hizmetleri, ev tamir bakım hizmetleri servisi, basketbol sahası, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları, araç otoparkları, yürüme parkurlar gibi birçok özelliği içinde barındırmaktadır. Deprem yönetmeliğine uygun tasarımlar, Bina dış cepheleri güçlü ısı yalıtımı ve mantolaması, Radye jeneral temel sistemi, Mükemmel ısı ve ses yalıtımı, Çatılarda ısı ve su yalıtımı, Çift camlı PVC, Islak zeminler ve balkonlarda su yalıtımı, Sığınak alanları, Arızalara karşı teknik servis ekibi, Profesyonel temizlik hizmeti, Profesyonel site yönetimi.
  • #2617263
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.