KARASUDA SAHİBİNDEN SATILIK ARSA F.BAHÇESİ

KARASUDA SAHİBİNDEN SATILIK ARSA F.BAHÇESİ

Marmara » Sakarya » Karasu
115.000₺
  • 115.000₺
    Marmara » Sakarya » Karasu
KARASUDA SAHİBİNDEN SATILIK ARSA F.BAHÇESİ
 
KARASUDA SAHİBİNDEN SATILIK ARSA F.BAHÇESİ KARASUDA SAHİBİNDEN SATILIK ARSA F.BAHÇESİ KARASUDA SAHİBİNDEN SATILIK ARSA F.BAHÇESİ KARASUDA SAHİBİNDEN SATILIK ARSA F.BAHÇESİ KARASUDA SAHİBİNDEN SATILIK ARSA F.BAHÇESİ KARASUDA SAHİBİNDEN SATILIK ARSA F.BAHÇESİ
sakaryaya 45 karasuya 15 km mesafede yolu, suyu, elektirigi mevcut çiflik ve villa yapımına müsait 12 dönüm arazimi satıyorum. = 5 dönümü 2b tapulu. tabular verilmeye hazır.=oto ve daire takası olur.ister yatırım isterseniz yeşillikler içinde{ orman, şehir, göl, hatta denizi görmek mümkün } doga ile başbaşa bir yaşantı için bulunmaz eşsiz arazi yol cebhesi arsa geri kalan kısmı 45 yıllık yetişkin fındık bahçesi.fındıgın bol oldugu yıllarda 4 /4.5 ton mahsul verir. karasu ve çevresi hızla gelişen ve deger kazanan bölge. ayrıntılı bilgi için lütfen iletişime geçin tel:
  • #2965718
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.