KARADENİZİN İNCİSİ İNKUMU PLAJINDA APART DAİRE

KARADENİZİN İNCİSİ İNKUMU PLAJINDA APART DAİRE

Karadeniz » Bartın » İnkum
175₺
  • 175₺
    Karadeniz » Bartın » İnkum
KARADENİZİN İNCİSİ İNKUMU PLAJINDA APART DAİRE
 
KARADENİZİN İNCİSİ İNKUMU PLAJINDA APART DAİRE KARADENİZİN İNCİSİ İNKUMU PLAJINDA APART DAİRE KARADENİZİN İNCİSİ İNKUMU PLAJINDA APART DAİRE KARADENİZİN İNCİSİ İNKUMU PLAJINDA APART DAİRE KARADENİZİN İNCİSİ İNKUMU PLAJINDA APART DAİRE KARADENİZİN İNCİSİ İNKUMU PLAJINDA APART DAİRE
KARADENİZİN EN GÜZEL SAHİLİ İNKUMU PLAJINDA APART DAİRE. DENİZE SADECE 5 DK. YÜRÜME MESAFESİNDE 9 KİŞİNİN RAHATLIKLA KONAKLAYABİLECEĞİ, İÇERİSİNDE MUTFAK İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAYABİLECEĞİNİZ MALZEMELERİYLE BİRLİKTE, EVİNİZİN RAHATLIĞINDA KONAKLAYABİLECEĞİNİZ İNKUM LİMAN MAHALLESİNDE (SAĞ TARAF) APART DAİREMİZİ SEZON BOYUNCA SİZLERİN HİZMETİNE SUNUYORUZ.... YEŞİL VE MAVİNİN EN GÜZEL BULUŞMASINA SİZLERİ DAVET EDİYORUZ... APARTIMIZ EŞYALI OLUP TÜM İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAYABİLECEĞİNİZ ŞEKİLDE TESLİM EDİLMEKTEDİR ... ARKADAŞINIZLA, AİLENİZLE, SEVDİKLERİNİZLE RAHATLIKLA ÇEKİNMEDEN KONAKLAMA VE TATİL KEYFİNİ ÇIKARMA İMKANINA SAHİPSİNİZ .... DAİREMİZİN TEMİZLİĞİ YAPILARAK HİZMET VERİLMEKTEDİR ..
  • #4197513
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.