KAMPANYA 3.60 MT AY-POL TEKNE ÜRETİCİDEN UYGUN FİYAT KALİTE

KAMPANYA 3.60 MT AY-POL TEKNE ÜRETİCİDEN UYGUN FİYAT KALİTE

Marmara » Yalova » Yalova
1.450₺
  • 1.450₺
    Marmara » Yalova » Yalova
KAMPANYA 3.60 MT AY-POL TEKNE ÜRETİCİDEN UYGUN FİYAT KALİTE
 
KAMPANYA 3.60 MT AY-POL TEKNE ÜRETİCİDEN UYGUN FİYAT KALİTE KAMPANYA 3.60 MT AY-POL TEKNE ÜRETİCİDEN UYGUN FİYAT KALİTE KAMPANYA 3.60 MT AY-POL TEKNE ÜRETİCİDEN UYGUN FİYAT KALİTE KAMPANYA 3.60 MT AY-POL TEKNE ÜRETİCİDEN UYGUN FİYAT KALİTE KAMPANYA 3.60 MT AY-POL TEKNE ÜRETİCİDEN UYGUN FİYAT KALİTE KAMPANYA 3.60 MT AY-POL TEKNE ÜRETİCİDEN UYGUN FİYAT KALİTE
3.60 MT AYPOL TEKNE SIFIR ÜRETİM ÇOK KULLANIŞLI TAM DENİZCİ YAPISINDA ÇİFT CİDARLI GÜVENLİ . ÖRGÜ ELYAF, KROM ISKARMOZ KOÇ BOYNUZU , MOTOR AYNA SACI, ZİNCİRLİKLİ , BALIK LİVARLI 3/4 KİŞİNİN RAHATLIKLA BİNEBİLECEĞİ GEZİ VE BALIKÇI TEKNESİ.. İSTENİRSE TENTE & MERDİVEN TAKILABİLİR ..RENK SEÇENEĞİ, , FATURASIZ SATIŞ FİYATIDIR ... EXSTRA AKSESUAR FİYATLARI KÜREK TAKIMI :130 TL TENTE : 200 TL KROM MERDİVEN 200 TL NOT: UYGUN FİYAT OLMASININ SEBEBİNİ SORANLARA DUYURULUR. DÖKÜM İŞİ DAHİL İMALATIN TAMAMINI KENDİMİZ YAPIYORUZ İŞÇİ MASRAFI YOK AKSESUARIN DA ÇOĞU KENDİ İMALATIMIZ VE ÜRÜNLERİN SATIŞ SONRASI İLERKİ YILLARDA DOĞABİLECEK NE SORUN OLURSA DA ARAYABİLİRSİNİZ..
  • #3824028
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.