KAHRAMANMARAŞ GRUP ZEUS BESYO HAZIRLIK KURSU

KAHRAMANMARAŞ GRUP ZEUS BESYO HAZIRLIK KURSU

Akdeniz » Kahramanmaraş » Kahramanmaraş
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Kahramanmaraş » Kahramanmaraş
KAHRAMANMARAŞ GRUP ZEUS BESYO HAZIRLIK KURSU
 
KAHRAMANMARAŞ GRUP ZEUS BESYO HAZIRLIK KURSU KAHRAMANMARAŞ GRUP ZEUS BESYO HAZIRLIK KURSU KAHRAMANMARAŞ GRUP ZEUS BESYO HAZIRLIK KURSU KAHRAMANMARAŞ GRUP ZEUS BESYO HAZIRLIK KURSU
Spor Akademisi(BESYO) Hazırlık Kursları: Beden Eğitimi ve Spor alanında ilerlemek isteyen öğrencileri üniversitelerin özel yetek sınavlarına hazırlamak amaçlı çalışan kurslardır. Spor akademileri sayesinde sporun teknik detaylarını öğrenerek kendi yeteneğini geliştiren öğrenciler spor alanında istedikleri mesleğe(beden eğitimi öğretmeni, antrenör, spor yöneticisi, spor uzmanı) ulaşabilirler. Son zamanlarda her üniversite BESYO bölümlerine kontenjan ayırmaktadır. Bu da spor alanında ülkemizin ileri seviyelere ulaşmasına yardımcı olacaktır. ''GRUP ZEUS''da her alan için farklı çalışmalar yapılmaktadır. Örneğin antrenörlük isteyen bir öğrenciyi bu alanla ilgili gerekli tüm detayları öğreterek en iyi şekilde hazırlamaktayız.. Bu açıdan BESYO alanında okumak isteyen her öğrencinin "SPOR AKADEMİSİ HAZIRLIK KURSU"na ihtiyacı vardır. Bu sebeple bir çok hazırlık kursu açılmıştır.Biz "GRUP ZEUS" olarak alanımızda en iyi hizmeti sunmak için profesyonel antrenörlerimizle hizmetinizdeyiz... GRUP ZEUS olarak 1999 yılından bu yana 13 yıllık tecrübemizle KAHRAMANMARAŞ'da BESYO hayali kuran öğrencileri her yıl artan başarı grafiğimizle ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİRİYORUZ... GRUP ZEUS ÇALIŞMALARI..... 30 METRE, 100 METRE, 800 METRE, 1500 METRE, KOŞULARI *KROS ÇALIŞMASI *SALON ÇALIŞMALARI (BRANŞA YÖNELİK) *KOORDİNASYON ÇALIŞMALARI(sınav sistemlerine birebir) *MEKİK KOŞUSU *MERDİVEN ÇALIŞMALARI *KONDÜSYON ANTRENMANLARI *DENGE ANTRENMANLARI *JİMNASTİK ANTRENMANLARI *COOPER TESTİ(12 dakika koşusu) *aerobik koşu.(çamlık koşusu) Çalışmalarımız KAHRAMANMARAŞ LİSESİ SPOR SALONUNDA yapılmaktadır. Öğrencilerden makul bir kurs ucreti dışında(kazandırma ücreti) para talep edilmeyecektir.. DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZİARAYIN.. İRTİBAT:öğretmen evi karşısı, kafeler sokağı ZEUS CAFE.. ÖZGÜR GÖK () ALİ EDALI () ALİ KAPLAN ()
  • #3367480
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.