Jeton Kanalı için Zamanlayıcı - Monteli Devre

Jeton Kanalı için Zamanlayıcı - Monteli Devre

Ege » İzmir » Karşıyaka
50₺
  • 50₺
    Ege » İzmir » Karşıyaka
Jeton Kanalı için Zamanlayıcı - Monteli Devre
 
Jeton Kanalı için Zamanlayıcı - Monteli Devre Jeton Kanalı için Zamanlayıcı - Monteli Devre Jeton Kanalı için Zamanlayıcı - Monteli Devre Jeton Kanalı için Zamanlayıcı - Monteli Devre Jeton Kanalı için Zamanlayıcı - Monteli Devre Jeton Kanalı için Zamanlayıcı - Monteli Devre
Jeton Kanalı için Zamanlayıcı - Monteli Devre (PlayStation) Jetonla Çalışan Birçok Sistemlerle Uyumludur. Kullanılabilir. Display'ler plaketin bakır/lehim tarafındadır. Kasaya/kutuya display ölçüleri kadar bir delik açılarak kolayca monte edilebilir. Kutu iç kısımda klemenslere ve ayar butonlarına kolay erişim sağlanır....! Oyun Makinaları Seyir Terasları Dürbün Sistemleri Lunapark Oyuncakları Masaj Sistemleri Oto Yıkama Sistemleri EKONOMİK..! Devre Özellikleri: Çıkış: Röle çıkışlı. Kontak: 7A / 240VAC Sayma: Geri sayarak kalan zamanı gösterir. Zaman bitmeden jeton atılırsa jeton süresi kadar kalan süreye ilave eder. Gösterge: 4 dijit LED Display (parlaklık ayarlanabilir) Besleme: 9V-15VDC, 20mA-100mA (parlaklığa bağlı) Koruma: Ters polarite korumalı Kullanım Klavuzu gönderilecektir..! Resimdeki Üründen Gönderilecektir. Jeton Kanalı Fiyata Dahil değildir. Anlaşmalı Kargo ile Uygun Fiyata Gönderilir.
  • #2735647
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.