Japon Pehlivanı Kubota M9540, Askale Otomotiv Güvencesiyle!!!

Japon Pehlivanı Kubota M9540, Askale Otomotiv Güvencesiyle!!!

Marmara » İstanbul » Avcılar
100.100₺
  • 100.100₺
    Marmara » İstanbul » Avcılar
Japon Pehlivanı Kubota M9540, Askale Otomotiv Güvencesiyle!!!
 
Japon Pehlivanı Kubota M9540, Askale Otomotiv Güvencesiyle!!! Japon Pehlivanı Kubota M9540, Askale Otomotiv Güvencesiyle!!! Japon Pehlivanı Kubota M9540, Askale Otomotiv Güvencesiyle!!! Japon Pehlivanı Kubota M9540, Askale Otomotiv Güvencesiyle!!!
100 HP, 4 WD, 3769 SİLİNDİR HACMİ 4100 KG KALDIRMA GÜCÜ, 110 LİTRE YAKIT DEPOSU SINIRLI KAYDIRMA OTOMATİK DİFRANSİYEL KLİMALI KABİN HİDROSTATİK DERİNLİK AYARLI DİREKSİYON 18 İLERİ 18 GERİ VİTES HİDROLİK LEVYELİ İLERİ-GERİ HAREKET YAĞLI DİSK FREN KONİK DİŞLİ ÖN DİNGİL DİĞER ÖZELLİKLERİ; ÜSTÜN MANEVRA KABİLİYETİ ELEKTRO HİDROLİK ARKADA DİFERANSİYEL KİLİDİ HİDROLİK BAĞIMSIZ PTO ARTTIRILMIŞ PTO GÜCÜ 4X4 'E HİDROLİK KOLAY GEÇİŞ ŞANZIMAN PARK KİLİDİ HER İKİSİDE AYARLI, ÇABUK BAĞLANTI TİPİ KANCALI HİDROLİK ALT KOLLAR LCD GÖSTERGE PANELİ DEBRİYAJA BASMADAN İLERİ-GERİ HAREKET İMKANI HİDROLİK İLERİ-GERİ LEVYE, DEBRİYAJA BASMADAN İLERİ-GERİ HAREKET SAĞLAR VE KEPÇE GİBİ EKİPMANLAR İLE ÇALIŞMAYI OLAĞANÜSTÜ KOLAYLAŞTIRIR. YENİ MOTOR
  • #3000501
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.