Jack&Jones -The Only Jeans

Jack&Jones -The Only Jeans

Karadeniz » Tokat » Turhal
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Tokat » Turhal
Jack&Jones -The Only Jeans
 
Jack&Jones -The Only Jeans Jack&Jones -The Only Jeans Jack&Jones -The Only Jeans Jack&Jones -The Only Jeans Jack&Jones -The Only Jeans Jack&Jones -The Only Jeans
JACK&JONES-THE ONLY JEANS Dünyanın Önde Gelen Giyim Firmalarından Olan Jack&Jones(Bay Giyim), The Only(Bayan Giyim) Markalarının Üretmiş Olduğu ihraç Fazlası 1., 2., 3.Kalite Kot Pantolon Ürünleri Satılıktır. 1.Kalite Ürünler Piyasa'da Ortalama 150 TL-200 TL arasında Kendisine Pazar bulabilmektadır. Kendiniz internet üzerinden basit bir aramayla Fiyat aralığını öğrenebilirsiniz. Toptan Satış Fiyatı 1.Kalite Ürünler için 24.5 TL'dir.(Minumum alım 25 adettir.) 2.Kalite Ürünler için 18.5 TL'dir.Ürünlerde Küçük Çaplı Defolar Mevcuttur.(Defolar noktasal veya küçük kesikler halindedir.Tamir ettirilip hazır giyime uygun bir halde gönderimi yapılır.(Minumum Ürün Alımı 30 Adettir.) 3.Kalite Ürünler için 9.5 TL'dir.Ürünlerde Orta Çaplı Defolar Mevcuttur.(Defolar Orta çaplı Kesikler'den oluşmaktadır.Tamir Ettirilip gönderimi yapılır.Satışa Uygun Haldekiler size Gönderilir.) 1.Kalite ürünlerde 200 adet ürün alımında fiyat 22 TL'ye Kadar çekilir. 2.Kalite ürünlerde 300 adet ürün alımında fiyat 16 TL'ye Kadar çekilir. 3.Kalite ürünlerde 500 adet ürün alımında fiyat 7, 5TL'ye Kadar çekilir. Tüm ürün Bedenleri Mevcuttur.Her Modelin Olmasa da Belli Modellerin Seri Halinde Bedenleri Mevcuttur. Jack&Jones Bay giyiminde Birçok Markadan Kalitelir. Ürünler Uygun şekliyle Yıkandığı sürece Boyasını Kaybetmez. Uzun Seneler boyunca Deforme olmadan rahatlıkla Kullanılabilir. Ürünlerin %100 Satış Garantisi Mevcuttur. Toplam 5 bin adet 1., 2., 3. Kalite Ürün Stoklanmıştır.Ürün Devamlılığı Mevcuttur. Ürün Çeşitliliği vardır. Talep üzerine Ptt Kargo aracılığıyla Ürün Bedeli ve Kargo ücreti Karşıdan ödemeli şekilde numune Gönderimi yapılır. Gönderilen ürünleri Beğenmediğiniz Taktirde Kargo ücretini Karşılamanız durumunda Geri Ücret Ödemesi Yapılır. iletşim Telefon: Mehmet KÖSEOĞLU: İletişim E-mail: lemisever@hotmail.com Ürünler %100 Orjinaldir.
  • #2857156
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.