İzmir ucuz tatil yazlık apart daire

İzmir ucuz tatil yazlık apart daire

Ege » İzmir » Seferihisar
100₺
  • 100₺
    Ege » İzmir » Seferihisar
İzmir ucuz tatil yazlık apart daire
 
İzmir ucuz tatil yazlık apart daire İzmir ucuz tatil yazlık apart daire İzmir ucuz tatil yazlık apart daire İzmir ucuz tatil yazlık apart daire İzmir ucuz tatil yazlık apart daire İzmir ucuz tatil yazlık apart daire
Bu yaz nerde tatile gitsem diye düşünmeyin. Baktığınız yerler çok pahalı, ulaşımı zor, bana hitap etmiyor diyorsanız işte burası sizin yeriniz. Bir aile sıcaklığında yüksek hizmet kalitesi ve güler yüzümüzle sizi bekliyoruz.Tertemiz denizde, mis gibi bir apartta tatil sizinde hakkınız.Resimde gördüğünüz tv, çamaşır makinası, buz dolabı, ocak, 2 çekyat, mutfak malzemeleri her apartta var. iNTERNET: Bilgisayarınızı da alın gelin :) Yatak: Apartlar 5-7 yatak arası müsait. Ücret: Apartlarımız 5 yataklılar 90tl, 6 yataklılar 100 tl dir. Kişi başı değil apart fiyatı uygulanır. Yemek: Yeme-içme müşterilerimize aittir. Ulaşım: Aracınız yoksa garajdan İzmir-Ürkmez arabalarıyla tek vesait gelebilirsiniz. Metroyla Menderese gelip indiğiniz yerden Menderes Doğanbey otobüsleriyle de gelebilirsiniz. Her iki şekilde de pansiyonun önünde iniyorsunuz, valiz taşıma problemi yok. Deniz yürüme mesafesiyle 2 dakikadır. Bakkal , Pideci, Tansaş gibi önemli yerler bitişiğimizde. PLAJ ÜCRETSİZDİR.
  • #3670671
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.