İzmir Karşıyaka'da Sahibinden satılık dükkan.

İzmir Karşıyaka'da Sahibinden satılık dükkan.

Ege » İzmir » Karşıyaka
30.000₺
  • 30.000₺
    Ege » İzmir » Karşıyaka
İzmir Karşıyaka'da Sahibinden satılık dükkan.
 
İzmir Karşıyaka'da Sahibinden satılık dükkan. İzmir Karşıyaka'da Sahibinden satılık dükkan. İzmir Karşıyaka'da Sahibinden satılık dükkan. İzmir Karşıyaka'da Sahibinden satılık dükkan. İzmir Karşıyaka'da Sahibinden satılık dükkan. İzmir Karşıyaka'da Sahibinden satılık dükkan.
İzmir Karşıyaka Alaybey'de Bahariye mahallesinde 20 m2 sahibinden satılık dükkan.Alaybey Tansaşa yakın.Yanında sigortacı var.Yakınında spotçular var.Karşıyaka Lisesinin arka kapısı direkt oraya çıkıyr.Sokak numaraları aynı.1870 sok.No:27/a.Fiyatı 37000 den 30000e düştük.Daha önce içinde bayan kuaförü vardı.Şu anda içinde kiracı var.Tuğç spot orayı kiraladı.İtiyaçtan 200e kiraya verdik.250-350 arası kirya verilebilir.Tel:112 Bize lütfen telefonla ulaşın.Tuvaleti Lavabosu var.
  • #1785015
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.