İzmir Güzelbahçe'de sahibinden deniz görür daire

İzmir Güzelbahçe'de sahibinden deniz görür daire

Ege » İzmir » Güzelbahçe
160.000₺
  • 160.000₺
    Ege » İzmir » Güzelbahçe
İzmir Güzelbahçe'de sahibinden deniz görür daire
 
İzmir Güzelbahçe'de sahibinden deniz görür daire İzmir Güzelbahçe'de sahibinden deniz görür daire İzmir Güzelbahçe'de sahibinden deniz görür daire İzmir Güzelbahçe'de sahibinden deniz görür daire İzmir Güzelbahçe'de sahibinden deniz görür daire İzmir Güzelbahçe'de sahibinden deniz görür daire
İzmir Güzelbahçe'de sahibinden satılık deniz görür daire. 3 oda 1 salon 120 metrekare bakımlı tadilatlı içinde şu anda 550 tl kira ile oturulmakta..çelik kapı, pencereler pimapen, hazır mutfak ve hazır banyo, ıslak zeminler seramik, odalar ahşap döşeme, duvarlar saten alçı, kartonpiyer, önde ve arkada 2 balkonu var, önden deniz görür, arada sadece cadde var sonra deniz.. sitenin adı barış liman sitesi.. 5 bloktan oluşmakta, ortada yüzme havuzu var, c blokta.. 5 katlı binanın 3.katı, arka bahçesinde otoparkı var.Sitede küçük market ve cafesi var. sitenin hemen önünde otobüs durağı var. izmire 25 dakika, (güzelbahçe ikinci liman karşısındaki site) ve sitenin karşısında balık restoratları ve kahvaltı salonları var yıllık aidatı 400 liradır. hem iyi bir yatırım hemde yaşanacak bir yer bina 15-20 yıllıktır.
  • #1821498
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.