İzmir Çeşmede 165 m2 deniz manzaralı Tripleks villa

İzmir Çeşmede 165 m2 deniz manzaralı Tripleks villa

Ege » İzmir » Çeşme
450.000₺
  • 450.000₺
    Ege » İzmir » Çeşme
İzmir Çeşmede 165 m2 deniz manzaralı Tripleks villa
 
İzmir Çeşmede 165 m2 deniz manzaralı Tripleks villa İzmir Çeşmede 165 m2 deniz manzaralı Tripleks villa İzmir Çeşmede 165 m2 deniz manzaralı Tripleks villa
500 m2 arsa üzerine kurulu, krediye uygun ikiz villadır. her bir villanın arsası 250 m2 ve iç kullanım alanı net 165 m2 dir. 2 salon, 3 wc , 2 mutfak , 3 yatak odası vardır. denize*plaja 150 metre, çeşme marinaya 10 dk yürüme mesafesindedir (araç ile 3 dk). güney-batı-doğu cepheli super luks villada 1.sınıf malzeme kullanılmıştır. 1 ay içerisinde kullanıma hazır durama gelecektir. Aynı bölgede bulunan dubleks villaların fiyatları ile kıyaslandığında farkı anlayacaksınız. üstelik sıfır yeni yapı. Muhteşem doğa, deniz ve yunan sakız adası manzarası ile biçilmiş kaftan. Türkiye'de İzmir-Antalya (ilçeler dahil) ve istanbul'da yapımı devam eden projeler ile hizmetinizdeyiz. Ayrıca Alanya'da kiralık yazlıklar-villalar ve apart otel ile tatilcilerin gözdesiyiz. irtibat için lütfen msj atmayınız. Sadece aramalar ve birebir görüşmeler değerlendirmeye alınacaktır.
  • #3309729
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.