İstanbul Mecidiyeköy'de devren satılık köfte salonu

İstanbul Mecidiyeköy'de devren satılık köfte salonu

Marmara » İstanbul » Şişli
55.000₺
  • 55.000₺
    Marmara » İstanbul » Şişli
İstanbul Mecidiyeköy'de devren satılık köfte salonu
 
İstanbul Mecidiyeköy'de devren satılık köfte salonu İstanbul Mecidiyeköy'de devren satılık köfte salonu İstanbul Mecidiyeköy'de devren satılık köfte salonu İstanbul Mecidiyeköy'de devren satılık köfte salonu İstanbul Mecidiyeköy'de devren satılık köfte salonu
Mecidiyeköy'de Şişli emniyet Müdürlüğü'ne çok yakın etrafı işyerleri ofisler bankalar ve dershaneler ile çevrili olan 3 yıldır marka olma ve farkedilme yolunda hızla ilerleyen paket servisi iyi olan potansiyeli çok daha artırılabilir küçük köfte salonu işletmemizi ailevi nedenlerden devrediyoruz. Bu civarda bu kiralara yer bulamazsınız. Dükkan yaklaşık 20 metrekaredir ve kirası 1500 tl'dir. Kapı önüne 3-4 masa koyuluyor. İsteyene tertemiz ekmek kapısı... Ulaşımı rahat..Metrobüse yürüyerek 3-4 dk.mesafede..
  • #3868586
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.