İstanbul Maltepe yağız ve pervin

İstanbul Maltepe yağız ve pervin

Marmara » İstanbul » Maltepe
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Maltepe
İstanbul Maltepe yağız ve pervin
 
İstanbul Maltepe yağız ve pervin İstanbul Maltepe yağız ve pervin İstanbul Maltepe yağız ve pervin İstanbul Maltepe yağız ve pervin
Bu şirin şeyler, insanlara güvenmeyen, sokakta yaşayan bir anne tarafından dünyaya getirildiler. Ama çok geçmeden çok bilmiş insanlar onları daha minicikken ordan oraya taşıyınca annelerine danışmadan, bebecikler daha bir haftalıkken terkedildiler. Zamanında haberimiz olunca bildiğimiz, klinikte misafir edilen bir süt annenin koynuna sokuverdik onları, sıcacık. Yetmedi insanların yaptıkları bu minik yüreklere. Süt annenin klinik masraflarını üstlenen sözde doktor hanım'' ödemesini benim yaptığım kedinin sütünü başka kedilere içiremezsiniz, izin vermem'' diyerek koparıverdi memelerden bu bebekleri.Tüm yalvarmalarımıza, süt annenin ve bebelerin feryatlarına rağmen ikna edemedik. Çaresiz eve döndük, biberonlar, sıcak su torbaları, kurulan saatler başladı bizim için. Benim çabalarımla dayandı çocuklar, onca sıkıntıya göğüs gerdiler, bir kez pes etmediler, sanki üçüncü kez annesiz kalmamak için direndiler. İnsan eliyle yeniden annesiz kalacak ve başlarına birşey gelecek endişesinden delirdim, çılgıncasına inata bindirdim onları yaşatmak için. Gözümün nurları, beni şimdi sağlıklı zıp zıp kedicikler olarak bana en büyük hediyeyi verdiler. İnsana çok alışık, oyuncu, akıllı bir dolu genç adam.Gözümden sakındığım bu bebeklerin hikayeleri güzel devam etsin istiyorum. Keşke kardeşsiz olmadan aile edinsinler, zorlayacağız. Yine de kısırlaştırma bilincine sahipseniz, güvenli kapı ve pencere sunacaksanız, onları evin genç çocukları olduğunu kabul ederek birlikte yaşamayı seçerseniz, beni arayınız. Bu koşan, zıplayan tüy yumakları, evinize neşe, sağlık ve uğur getirecek, ben eminim.Dişi , iki aylık, iç-dış parazitleri yapıldı ve asla kirli kum sevmeyecek kadar terbiyeli. thomasina40@hotmail.com Telefon :
  • #2658628
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.