İstanbul Esenler'de kayıp macar kırması av köpeği

İstanbul Esenler'de kayıp macar kırması av köpeği

Marmara » İstanbul » Esenler
0.001
İstanbul Esenler'de kayıp macar kırması av köpeği
 
İstanbul Esenler'de kayıp macar kırması av köpeği İstanbul Esenler'de kayıp macar kırması av köpeği İstanbul Esenler'de kayıp macar kırması av köpeği İstanbul Esenler'de kayıp macar kırması av köpeği İstanbul Esenler'de kayıp macar kırması av köpeği İstanbul Esenler'de kayıp macar kırması av köpeği
Yaklaşık 2 hafta önce aileden kaynaklanan sebeplerden dolayı köpeğimi başka bir aileye ücretsiz sahiplendirdim. Ama bu aile köpeğime bakamamış ve bize kaçtığını söylediler. Hayvan besleyen kişilerin beni ve ailemi anlayacağını umuyorum umarım başına bir iş gelmeden bulunur. Kaybolduğun da O'na aldığım siyah tasması ve tasmaya bağlı kalın bir zinciri vardı. Adı Apple. Adını biliyor seslenince gelir özellikle yanında pisi pisi dediğin zaman kim söylüyorsa ona doğru koşar. Çocuklarla iç içe büyüdüğü için genelde onlarla oynar. Büyük insanlara pek yaklaşmaz ama çok insan canlısı ve oyuncu bir köpekti. Lütfen gören olursa Allah rızası için bize ulaşsın.
  • #3744287
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Kayıp hayvanlar
  • KAYIP KEDİ İLANI

    KAYIP ANKARA KEDİSİ İLANIDIR. BEMBEYAZ TÜYLERİ OLAN SARIMSI YEŞİL GÖZLERİ OLAN 1 ...

  • Kayseride kayıp köpek

    Kayseri Talasta kayıp köpek. Bulan yada bilgi verenler ödüllendirilecektir. Tasm ...

  • Kocaeli Çınarlıda kayıp köpek

    kocaeli izmit devlet astanesinin orada teriyerle kupır kırma kırem renkli ve kır ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.