Ispartada çok ucuza emsalsiz Triplex 6+2 müstakil bahçeli ev

Ispartada çok ucuza emsalsiz Triplex 6+2 müstakil bahçeli ev

Akdeniz » Isparta » İsparta
239.000₺
  • 239.000₺
    Akdeniz » Isparta » İsparta
Ispartada çok ucuza emsalsiz Triplex 6+2 müstakil bahçeli ev
 
Ispartada çok ucuza emsalsiz Triplex 6+2 müstakil bahçeli ev Ispartada çok ucuza emsalsiz Triplex 6+2 müstakil bahçeli ev Ispartada çok ucuza emsalsiz Triplex 6+2 müstakil bahçeli ev Ispartada çok ucuza emsalsiz Triplex 6+2 müstakil bahçeli ev Ispartada çok ucuza emsalsiz Triplex 6+2 müstakil bahçeli ev Ispartada çok ucuza emsalsiz Triplex 6+2 müstakil bahçeli ev
Isparta'da Bahçeli tripleks müstakil 6+2 ev 500 m2 alana yerleşik, 100 m2 oturmuş bahçeli, 14 villalı sitede (Tibbiyeliler sitesi) bulunan müstakil bir ev. Bodrum ve çatı katı ile birlikte 4 katlı olan villada 3 tuvalet, üç balkon, çatı katında geniş bir teras ve toplam 3 banyo var. Ebeveyn banyosu var. Yerden ısıtmalı, bodrum katında katı yakıt kazanı var. Ev iç taraftan izolasyon maddesi ile çevrili. Yıllık 4-5 ton kömürle tüm bina rahatlıkla ısınabiliyor. Tayinim çıktığı için satıyorum. Ev çok havadar, çevresi açık. Çok aydınlık ve ferah bir ev. Güney cephesinde geniş gül bahçeleri var. Şehir merkezine (tuhafiyeciler sitesine 3 km) yakın, yakınında BİM ve semt pazarı var. Belediye otobüs durağı 20 m uzaklıkta. Site seçkin bir site. Sitede evler birbirine yakın değil. Balkonlar birbirin görmüyor. Bahçeye bakan mutfaktan girişli balkonda barbeküsü var. Bahçeden bodrumdaki kömür ve kazan odasına ayrı bir kapıcı girişi var. İki çanak uydusu var. 4 panel güneş enerjisi var. Evde bulunan 4 katda işlenik durumda. Saten boyası yeni yapıldı. Bodrum kat halifleks ile döşeli Masa tenisi var. Evde gömme dolaplar, kullanışlı vestiyer var. Birinci kat pencereler demir doğrama var.
  • #2508563
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.