İncilay Hanımın Yeri Evinizin Huzuru

İncilay Hanımın Yeri Evinizin Huzuru

Ege » Aydın » Yenihisar
110₺
  • 110₺
    Ege » Aydın » Yenihisar
İncilay Hanımın Yeri Evinizin Huzuru
 
İncilay Hanımın Yeri Evinizin Huzuru İncilay Hanımın Yeri Evinizin Huzuru İncilay Hanımın Yeri Evinizin Huzuru İncilay Hanımın Yeri Evinizin Huzuru İncilay Hanımın Yeri Evinizin Huzuru İncilay Hanımın Yeri Evinizin Huzuru
Siz de eğer DİDİM'in eşsiz kıyılarında sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmek istiyorsanız ve otellerin pahalılığından şikayet ediyorsanız aradığınız fırsat şimdi karşınızda. - Kalacağınız yer Apart Daire şeklinde olup dışarıdan merdivenle ayrı ayrı girişler sağlayarak hiç kimseye huzursuzluk vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. Her katta kendine ait tuvalet-banyo, mutfak, kablolu tv, klima ve sıcak su imkanı sağlanmakta ortak hiçbir şey kullanılmamaktadır. 2. katta 2 oda, mutfak, tuvalet-banyo, balkon, klima, kablolu tv ve sıcak su imakınıyla birlikte 6 kişilik yatak kapasitesi mevcuttur. - 3. katta ise 1 oda, mutfak, tuvalet-banyo, büyük bir teras ve barbekü, klima, kablolu tv ve sıcak su imkanıyla birlikte 4 kişilik yatak kapasitesi mevcuttur. - Misafirlerimiz dilerlerse mangal keyfini bahçede yapabilirler. Ayrıca misafirlerimizin arabalarını park etmeleri için garajımız da bulunmaktadır. NCİLAY HANIMIN YERİ, DİDİM ve AKBÜK arasında, 100 metre yakınlıktaki muhteşem denizi ve kumsalıyla, semsiye ve şezlong endişesi olmadan doğal bir şekilde zeytin ağaçlarının altında dinlenerek tatilin keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Dilerseniz Akbük'te bulunan balık çiftliklerinden taze balıklarınızı seçerek mangal keyfini yaşabilir, dilerseniz akşamları Didim'in eğlenceli ortamında kendinize bir yer bulabilirsiniz. Arabası olan misafirlerimiz için Didim ve Akbük 10'ar kilometrelik mesafelerde olup Didim'in kargaşasından uzak sessiz bir ortam sağlamakla birlikte yakınlığıyla da eğlenceyi sizlere sunmaktadır. Sitenin içinden geçmekte olan minibüslerle de arabası olmayan misafirlerimize kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. ,,numaralı telefonlardan merak ettikleriniz ve rezervasyonlarınız için İncilay Hanıma ulaşabilirsiniz.
  • #3020295
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.