İmamoğluda 3 aylık terrier

İmamoğluda 3 aylık terrier

Akdeniz » Adana » İmamoğlu
Görüşülür
İmamoğluda 3 aylık terrier
 
İmamoğluda 3 aylık terrier İmamoğluda 3 aylık terrier İmamoğluda 3 aylık terrier İmamoğluda 3 aylık terrier İmamoğluda 3 aylık terrier İmamoğluda 3 aylık terrier
3 Aylık, Tuvalet eğitimli, hiperaktif, Ne İstediğini Farklı sekillerde belirten dişi bir terrier'dır.1 gün alışma süresi vardır ve etrafınızdan ayrılmaz gezer oyun ıcın 1-2 metre uzaklaşır fakat gel dediğinizde koşarak gelir.İsmi Cherii (şeri).kafesi, bel bandı mevcut aşıları yapılmış, işimin yoğunluğu nedeniyle ilgilenemiyorum.makul bir rakama bırakıcam ilgililere duyurulur. Yorkshire Terrier Neler Yapar? Bütün terrierler gibi canlı, cesur, inatçı, efendisine karşı duygulu, yabancılara karşı kuşkucudur. Öteki hayvanlarla pek anlaşamaz. Bütün dünyada insana eşlik eden bir köpek olarak çok popülerdir. Bu durumu olağanüstü güzelliğine ve sevimliliğine borçludur. Ancak terrier kanı taşıdığı unutulmamalıdır.
  • #3093366
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • doberman yavru almak istiyom

    sakaryalıyım kangalla takas veya ücretle doberman satmak isteyen.05423897515 ula ...

  • MMÜÜKKEEMMEELL KALİTE GOLDEN YAVRULARI UYGUN FİYAT

    ANNE ALTINDA KÜT BURUN BEBEK SURAT GOLDEN YAVRULARI ANNE KENDI KOPEGIMIZ OLUP 3 ...

  • Hasky Sibirya Kurdu Satılık

    11 aylık Safkan Sibirya Kurdum var Bütün aşıları yapılmıştır. Fakat ikisini bird ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.