İkinci El Satılık veya Kiralık Altın Ayrımlı Define Arama Cihazı Arex 17

İkinci El Satılık veya Kiralık Altın Ayrımlı Define Arama Cihazı Arex 17

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
450₺
  • 450₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
İkinci El Satılık veya Kiralık Altın Ayrımlı Define Arama Cihazı Arex 17
 
İkinci El Satılık veya Kiralık Altın Ayrımlı Define Arama Cihazı Arex 17 İkinci El Satılık veya Kiralık Altın Ayrımlı Define Arama Cihazı Arex 17 İkinci El Satılık veya Kiralık Altın Ayrımlı Define Arama Cihazı Arex 17 İkinci El Satılık veya Kiralık Altın Ayrımlı Define Arama Cihazı Arex 17 İkinci El Satılık veya Kiralık Altın Ayrımlı Define Arama Cihazı Arex 17 İkinci El Satılık veya Kiralık Altın Ayrımlı Define Arama Cihazı Arex 17
AREX 17 LCD EKRANLI DEDEKTÖRÜN EMSALLERİNDEN FARKLI ÖZELLİKLERİ DERİN DEDEKTÖR Arex 17 nin toprak altındaki metalleri tek tuşa bastığınızda ALTIN yazarak grafik ve sesli bir şekilde ekranında görebilirsiniz aynı zamanda sol taraftaki barlar sayesinde tam merkezini bulabilmenizi sağlamaktadır. Altın dedektörleri serisinin önemli farktörlerinden biri kullanımı kolay ve pratik olmasıdır. ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ Arex 17 nin ayrım modunda gümüş, bronz, tunç, bakır gibi değerli metalleri farklı ses tonunda KIYMETLİ diye yazıyla yazarak grafik ve bar ikonlarıyla net şekilde anlayabilir ve tam merkezini bulabilirsiniz. Aynı zamanda derinlik bölümündeki ölçüleri girdiginizde Arex 17 sizlere otamatik olarak derinligini ekranında görebilirsiniz. EKRANLI DEDEKTÖR Arex 17 nin derin arama başlığı sayesinde pulse dedektörlerden daha çok derinlere sinyal gönderebilme özelliği sayesinde boşluk, oda, tünel ve metal gibi objeleri daha derinden algılama özelliğine sahiptir. SATILIK DEDEKTÖR Arex 17 nin toprak yada kayanın içindeki tespit yaptığı objelerin bize ne kadar derinde olduğunu otomatik olarak cihazın ekranında hesaplama özelliğine sahiptir. Böylece tespit yaptığımız objenin ne kadar derinde oldugunu tahmini olarak bizlere öğrenme imkanı sağlamaktadır. GÖRÜNTÜLÜ DEDEKTÖR Arex 17 nin yine en büyük özelliklerinden biri genel aramada bulduğunuz metali cihazın ekranında grafikler çizerek net anlamamızı sağlamaktadır. Ayrım modunda ise demir, çivi gibi değersiz metalleri yazıylada değersiz diye yazabilmesi ve bunların tamamını cihazın ekranında görebilirsiniz. ALTIN AYRIMLI Arex 17 nin gece aramaları için ışık ayarı sesli aramalar için ses ayarı isterseniz sesi kulaklığa alabilirsiniz. Yazılarla da bulunan objeleri tanımlama özelliği yedek bataryasıyla birlikte 20 saatin üstünde kullanım imkanı sağlamaktadır hertürlü darbelere karşı özel korumalı şık bavul çantası ve hediye seçenekleri sayesinde emsallerinden her zaman daha çok tercih edilen model olmuştur. Full set halinde verilen arex 17 dedektör fiyatının içindedir. Dedektör Market'ten!.. Faturalı Garantili!.. Adres: Terazidere Mah. Öztekin Cad. No. 16 (Esenler Otogarı Civarı) Bayrampaşa / İstanbul Web Sitesi http://www.dedektormarket.com Hemen Arayın!... Tel: Cep:
  • #3601387
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.