İğneada Limanköy Manzara Pansiyon

İğneada Limanköy Manzara Pansiyon

Marmara » Kırklareli » İğneada
125₺
  • 125₺
    Marmara » Kırklareli » İğneada
İğneada Limanköy Manzara Pansiyon
 
İğneada Limanköy Manzara Pansiyon İğneada Limanköy Manzara Pansiyon İğneada Limanköy Manzara Pansiyon İğneada Limanköy Manzara Pansiyon İğneada Limanköy Manzara Pansiyon İğneada Limanköy Manzara Pansiyon
Karadenizin incisi İğneada Limanköy'de eşsiz bir doğa manzarasına sahip, ormana ve denize yürüyüş mesafesindeki pansiyonumuz sizleri ağırlamaktan memnun olacaktır. Pansiyonumuz gerek ailenizle gerekse arkadaş grupları ile kalmaya uygun şekilde hazırlanmış 2 yatak odası, 1 salon, mutfak, banyo/tuvalet ve deniz manzaralı geniş balkondan oluşmaktadır. Pansiyonumuzda 1 adet çift kişilik ve 4 adet de tek kişilik yatak bulunmaktadır. Deniz manzaralı pansiyonumuzda, buzdolabı, çamaşır makinesi, ocak, TV. ve sıcak su bulunmaktadır. Mutfağımızda yemeklerinizi hazırlayabilmeniz amacıyla tencere/tabak vb. ekipman mevcuttur. Konaklamanın yanısıra pansiyonumuzda bal, yumurta/sebze meyve vb. organik ve yöresel lezzetlerle de tanışma imkanı bulabilirsiniz. İstanbul'a sadece birkaç saat uzaklıkta olan ve civarında ziyaret edilebilecek pek çok doğa harikası (longoz ormanları, dupnisa mağarası, mert, saka, hamam, pedina, çilingoz gölleri vb.) bulunan bu eşsiz mekana ister günübirlik isterseniz daha uzun süreli konaklamalarınız için sizleri bekliyoruz.
  • #4183821
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.