İçerenköyde devren kiralık call center

İçerenköyde devren kiralık call center

Marmara » İstanbul » İçerenköy
4.000₺
  • 4.000₺
    Marmara » İstanbul » İçerenköy
İçerenköyde devren kiralık call center
 
İçerenköyde devren kiralık call center İçerenköyde devren kiralık call center İçerenköyde devren kiralık call center İçerenköyde devren kiralık call center İçerenköyde devren kiralık call center İçerenköyde devren kiralık call center
ATAŞEHİR İÇERENKÖY MAH.SİNDE CADDEYE 20 MT MESAFEDE! 2 MÜDÜR ODA VE MASASI, DERİ KOLTUKLARI ; 11 ADET 0 BİLGİSAYAR MASASI(ÇOK DAHA FAZLADA KONABİLİR);YAZICISI; BUZDALABI ; TOPLANTI VE ÇALIŞMA ODASI VE MASASI(GEREKİRSE BU ODADA ARAMA İÇİN KULLANILABİLİR); HER ODAYA VE BİLGİSAYARLARA KABLO KANALLARIYLA ÇEKİLMİŞ DATA KABLOLARI! HER ŞEYİYLE EKSİKSİZ VE KALİTELİ BİR CALL CENTER!!! SADECE BİLGİSAYARLARI BEN ALIP GİDECEĞİM(ZATEN ESKİLER)! AYLIK KİRASI 750 TLDİR! 6 KATTA OLUP ÇOK FERAH BİR MANZARAYA SAHİPTİR! BİNA KOMLE İŞYERİDİR! ULAŞIMI ÇOK RAHATTIR;AGENT BOLCA BULUNAN BİR SEMTTİR... DEPOZİTO 750 TL VERİLMİŞTİR; 4.000 TLYE BURAYA KİRALAYAN, ÇIKARKEN 750 TLSİNİ ZATEN ALACAK!!!
  • #2617632
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.