İZMİRDE SATILIK TEA CUP BEMBEYAZ SHİH-TZU BEBEKLER

İZMİRDE SATILIK TEA CUP BEMBEYAZ SHİH-TZU BEBEKLER

Ege » İzmir » Konak
Görüşülür
İZMİRDE SATILIK TEA CUP BEMBEYAZ SHİH-TZU BEBEKLER
 
İZMİRDE SATILIK TEA CUP BEMBEYAZ SHİH-TZU BEBEKLER İZMİRDE SATILIK TEA CUP BEMBEYAZ SHİH-TZU BEBEKLER İZMİRDE SATILIK TEA CUP BEMBEYAZ SHİH-TZU BEBEKLER İZMİRDE SATILIK TEA CUP BEMBEYAZ SHİH-TZU BEBEKLER İZMİRDE SATILIK TEA CUP BEMBEYAZ SHİH-TZU BEBEKLER
Bebeğimiz 3 ayını doldurmuş .günü gelen tüm uygulamaları yapılmıştır. normal shih tzuların yarısı kadar buyuyen bu özel yavru artık yeni ailesine gitmeye hazırdır..tuvalet eğitimi vardır çişini ve kakasını gazte yada pete yapmayı biliyor..sadce iyi bakabilecek aileler arasın lütfen pet shop vs verilmeyecektir..son resim anneye aittir.0553 125 2228 SATILIK SHİH-TZU YAVRULARI ******************************* *-SHİH-TZU KÜÇÜK IRKTIR FAZLA BÜYÜMEZ. *-YAŞAM ALANIMIZA EN UYGUN IRKTIR. *-TUVALET EĞİTİMLİ SATILIK SHİH-TZU YAVRULAR *-VETERİNER GÖZETİMİNDE SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ. *-PETSHOP VEYA ÜRETİCİ ÇİFTLİK YAVRULARI DEĞİLDİR. *-SHİH-TZU YAVRULARIN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ TÜY DÖKME PROBLEMİ YOK. *-ÇOK ZEKİ VE OYUNCUDUR ÇOCUKLARI ÇOK SEVERLER. *-SAĞLIK KİMLİK KARTLI AŞILARI DEVAM EDİYOR. *-KİST, PARAZİT, GENÇLİK HASTALIĞI AŞILARI YAPILMIŞTIR. *-PROFÖSYONEL MAMA İLE BESLENİYORLAR. *-ÜÇ AYLIK DİŞİ VE ERKEK YAVRULAR. *-TUVALET EĞİTİMLERİ VAR.AYRICA EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ TÜY DÖKMEMELERİDİR ANTİ ALERJENİK MÜKEMMLE BİR IRKTIR. .
  • #4087774
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • PEKİNEZ KAYIP

    ADANA HEKİMKÖY CİVARINDA 1 YAŞINDA PEKİNGESE CİNSİ KIZIMIZ KAYBOLDU.GÖRENLERİN B ...

  • Safkan golden satılık

    Safkan ırk ve saglık garantili goldenlarım çiftlikten satılık fiyat görüşülür gö ...

  • satılık pug yavrularımız

    son 4 adet kalmıştır yurt içi gönderimlerimiz vardır şirketimizce karşılanacaktı ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.