İZMİRDE GEÇİCİ YUVA ARAYAN 2 KARDEŞ KEDİ .

İZMİRDE GEÇİCİ YUVA ARAYAN 2 KARDEŞ KEDİ .

Ege » İzmir » Şirinyer
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Şirinyer
İZMİRDE GEÇİCİ YUVA ARAYAN 2 KARDEŞ KEDİ .
 
İZMİRDE GEÇİCİ YUVA ARAYAN 2 KARDEŞ KEDİ . İZMİRDE GEÇİCİ YUVA ARAYAN 2 KARDEŞ KEDİ . İZMİRDE GEÇİCİ YUVA ARAYAN 2 KARDEŞ KEDİ . İZMİRDE GEÇİCİ YUVA ARAYAN 2 KARDEŞ KEDİ . İZMİRDE GEÇİCİ YUVA ARAYAN 2 KARDEŞ KEDİ . İZMİRDE GEÇİCİ YUVA ARAYAN 2 KARDEŞ KEDİ .
Bakın! Gözlerime iyi bakın! Belki bidaha baktığınızı göremem, belki de yüzünüzü s...on görüşümdür.. İyi bakın gözlerime! Acımı anlatabiliyorlar mı? Henüz 35 günlük bir bebeğim, bir tane de kardeşim var. Annemiz bizi istemedi, sanırım hasta olduğumuz için... Diğer kardeşlerimiz gibi hızlı yürüyemedğimiz için... Ama nasıl yürüyebiliriz? Benim gözlerim çok iyi görmüyor ki! Kardeşim deseniz aynı, benden tek bir farkı var Arka bacağı felçli... O benden daha güçlü ama daha şanssız :( Uzaktan izledik kardeşlerimizi, bir arabanın altında Çok açtık yemek yemeyi bilmiyorduk ki... Zaten bize yemek ve su verilmezse biz bulamayız ki, daha çok miniğiz, çöplerde çok yüksekte ulaşamayız ki... Bir kaç gün önce bir abla geldi yanımıza, su verdi bize.. Sürünerek suya ilerlediğimizi görünce dayanamadı, bırakamadı bizi o halde. Bir bahçeye getirdi. Süt verdi, su verd, gözlerimizi sildi ama bir türlü göremedim yüzünü. Ne su içebildim ne de yemek yiyebilidim bilmiyordum yemeyi ve öyle bitkindim ki... Doktor amcaya götürdü o biraz acıttı canımızı. Gerçi daha ne kadar acıyabilirdi ki bedenimiz sesimizi çıkaramıyorduk. Hiç tepki bile vermedik. Çok güzel bir mama verdi kokusu harikaydı ama yiyemedim. Doktor amca bunu görünce şırıngayla yedirdi bana, tadı muhteşemdi. Gözlerimize ilaçlar sürdü ve sonra kutu içinde bir eve geldik. Bütün gece uyuduk... Sabah uyandığımızda bir abla gördüm. Saatlerce başında durup onu izledim. Görmek ne kadarda güzelmiş meğer... O abla uyanıp karşısında bizi görünce çok sevindi. Çünkü artık iltihaplar akmıyordu gözlerimizden cin gibiydik, ona bakıyorduk. Yerinden kalkıp karnımızı doyurdu. Yine o ilaçlardan sürdü ve bizi yumuşacık biyerde uyuttu... Hiç uyumamıştık böyle rahat. Sonra bizi uyandırıp tüm vücudumuzu temizledi, bizi kemiren bitleri öldürdü. Şimdi daha az kaşınıyoruz :) Yarın sabah yine tek başımıza kalacağız biliyoruz :( Hep yanımızda olsun diye hiç sesimizi çıkarmıyoruz, çişimizi de tutuyoruz, kuma yapıyoruz... İlaçlarımızı sürmezse kimse, biz iyileşemezmişiz :( Zaten çokta şansımız yok ya... :( Vücudumuz da çok susuz kalmış ama ne yapalım karnımız doydu ve yumuşacık yastıkta uyuduk mışıl mışıl, 2 gün bile olsa... Şimdi yine siz benim gözlerime iyi bakın, BELKİDE BU SON BAKIŞMAMIZ OLACAK... EĞER GÖREMESEMDE DOKUNUN BANA OLUR MU? KOKUNUZDAN, SESİNİZDEN TANIRIM YİNE BEN SİZİ... HADİ ŞİMDİ ŞANSLI KEDİNİZİN, KÖPEĞİNİZİN YANINA GİDİN. BENİ GÖRMEZDEN GELEBİLİRSİNİZ. AMA YİNE DE SON KEZ BAKIN GÖZLERİME. NE RENK GÖREBİLİYORMUSUNUZ? HADİ BANA DA SÖYLEYİN GÜZEL Mİ GÖZLERİM?
  • #2663651
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.